Yalı Çapkını'nda inanılmaz ayrılık! Onun vedasıyla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

2 sezondur Star TV ekranlarında varlık gösteren ve her hafta sosyal medya gündemine oturan Yalı Çapkını dizisinden ayrılanlar kervanına bir isim daha katıldı.

Yalı Çapkını'nda inanılmaz ayrılık! Onun vedasıyla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Yalı Çapkını'nda inanılmaz ayrılık! Onun vedasıyla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
GİRİŞ 22.03.2024 17:13 GÜNCELLEME 22.03.2024 17:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV’nin dizisinde ayrılık zamanı geldi çattı ve bir isim için yolun sonu resmen göründü. Üstlendiği ‘Nükhet’ karakteri ile farklı bir soluk getiren Binnur Kaya, Yalı Çapkını’ndan gidenler listesine adını yazdıracak. Bilindiği üzere bir süredir Çetin Tekindor’un rol aldığı Halis Ağa karakterinin kızı Nükhet karakteriyle ekran önüne çıkıyordu.

Alınan bilgilere göre Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen dizide Binnur Kaya'nın hikayesi sona erecek. Onur Güvenatam'ın yapımcılığını üstlendiği ve 20 Eylül 2022'den bu yana yayın hayatına devam eden Yalı Çapkını'nda Binnur Kaya'nın vedası çok konuşulacak.

Nükhet karakterinin senaryo icabı sağlık problemlerini çözebilmek amacıyla diziye veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı. Kaya'nın ilerleyen bölümlerde dönüp dönmeyeceği ise şimdilik belirsizliğini korumakla beraber gidişiyle olayların nasıl şekilleneceği sıkı takipçileri tarafından merak konusu haline geldi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • CAN 1 ay önce Şikayet Et
    Ben sana demiştim ayrılacak diye inanmadın şimdi herşeyin dengesi bozulacak
    Cevapla
  • Sema 1 ay önce Şikayet Et
    Seyran Ferit 1 bölüm olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
Şırnak'ta sel sularına kapılan anne ve çocuk böyle kurtarıldı