Şarkıcı Selim Gülgören'in Ramazan sözleri gündem oldu! Çok sert tepki gösterdi

Şarkıcı Selim Gülgören, Kadıköy'de gençlerin Ramazan ayında elinde alkol şişesiyle gezmesine çok sert gösterdi.

GİRİŞ 25.03.2024 20:28 GÜNCELLEME 25.03.2024 20:28
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Selim Gülgören'in Ramazan ayıyla ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Ramazan ayında elinde şişeyle gezenlere tepki gösteren şarkıcı, ''Sizin aileleriniz, büyükleriniz hiç demiyor mu 'Bu ülkede Müslümanlar çoğunlukta, onların Ramazan ayları önemli. Onların gözüne soka soka içki içmeyin. '' ifadelerini kullandı.



"SİZİ BÜYÜKLERİNİZ DE Mİ UYARMIYOR?"

Instagram hesabından yayınladığı videoyla sitem eden şarkıcı"İstanbul Kadıköy'de herkesin elinde içki şişeleri var sokaklarda geziyorlar. Ben burada doğup büyüdüm. Hayatım boyunca 19-20'li yaşlarımda saygısızlık yapıp Ramazan ayında elinde içki şişeleriyle buralarda gezmedim. Ben de şarkıcıyım, mekanlarda şarkıcılık yapıyorum. Ramazan'da birazcık saygı duyacaksın. Orucunu tutacaksın, tutmuyorsan ve inanmıyorsan da saygı duyacaksın. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir. Sizin aileleriniz, büyükleriniz hiç demiyor mu 'Bu ülkede Müslümanlar çoğunlukta, onların Ramazan ayları önemli. Onların gözüne soka soka içki içmeyin, gidin mekanda için' diye. Yapmayın Allah aşkına ya. Burayı iyice Amerika'ya çevirmeye çalışıyorsunuz ama olmaz" şeklinde konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 153
  • Fani dünya 1 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten çok çok teşekkür ederim helal olsun sana
    Cevapla
  • Enes 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Allah'ım nazarlardan korusun Allah'ım ömür boyu mutlu mesut etsin Allah'ım her şeyi gönlüne göre versin tuhaf bir şey demedi sadece gerçekleri söylüyor
    Cevapla
  • Betul 1 ay önce Şikayet Et
    Herseye susa susa bu hale geldik zaten Allah razi olsun
    Cevapla
  • Cihat 1 ay önce Şikayet Et
    Tebrik ederim kardeşim iç sesimiz oldun sağolasın
    Cevapla
  • Bozkurt 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sanarçılarda bu hassasiyette olan çok az olsada konuşacak cesareti olan dahada az. Aman öteki mahalledikler kızmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?