5 ay dayanabildi, daha fazla tutunamadı! Sakla Beni'nin bitirilmesinin esas nedeni...

Reytinglerde tutunamayan diziler için final haberleri peş peşe geldi ve 1 dizinin daha ekran ömrü resmen tükendi. 5 ay önce yayın hayatına merhaba diyen Sakla Beni dizisinin yayından kaldırılması kararlaştırıldı.

5 ay dayanabildi, daha fazla tutunamadı! Sakla Beni'nin bitirilmesinin esas nedeni...
5 ay dayanabildi, daha fazla tutunamadı! Sakla Beni'nin bitirilmesinin esas nedeni...
GİRİŞ 04.04.2024 23:46 GÜNCELLEME 04.04.2024 23:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezon sonuna doğru adım adım gelinirken çeşitli kanallarda hali hazırda yayın hayatına devam eden dizilerin final mi yoksa sezon finali mi yapacağı seyircilere duyurulmaya başlandı. Star TV ekranında 20 bölümdür ekran serüvenini sürdüren Sakla Beni dizisinin de akıbetinin ne olacağı resmen kesinlik kazandı.

Teşkilat dizisine Seversin'den yankı uyandıran transfer! Olaylar farklı boyut kazanacakTeşkilat dizisine Seversin'den yankı uyandıran transfer! Olaylar farklı boyut kazanacak

Alınan karar doğrultusunda 2.sezon onayı olamayan Sakla Beni dizisinin yayından kaldırılmasına yapımcısı tarafından karar verildi. Diğer taraftan Nadim Güç’ün yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen dizinin izleyenlere elveda diyeceği tarih de paylaşıldı.

Yine aynı kanalda aynı yapımcı tarafından yayınlanan Ömer dizisi hakkında final kararı alınmasının ardından Sakla Beni dizisinin 26.bölümde yani 6 bölüm sonra yayın hayatına nokta koyulacağı açıklandı. Böylece OGM Medya imzalı 2 dizisi Ömer ve Sakla Beni’nin sayılı günler sonra ekran ömrü tükenecek.

Bilindiği üzere başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Nadim Güç’ün üstlendiği Sakla Beni dizisi her Perşembe akşamı izleyici kitlesinin karşısına geçiyordu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • hHüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    BRAVO, Kaldırılmasına karar verenlere Teşekkürler.
    Cevapla
  • Bi Müslüman 1 ay önce Şikayet Et
    Dizi dediğin şey insanları uyutan, gerçeklerden koparan, ahlaksızlık yayan şeytan işi işler. Yalana şahitlik yapmaktır.
    Cevapla
  • İsmail72 1 ay önce Şikayet Et
    Yıllarca dizi mi oynatılır en fazla 15-20 bölüm fazlası izleyici ile dalga geçmek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...