Bahar dizisinden Kirli Sepeti'nden meraklandıran transfer! Heyecanı iki katına çıkaracak

Yakın bir zaman önce Kirli Sepeti dizisiyle yollarını ayıran Fehmi Karaarslan'ın yeni adresi resmen belli oldu. Karaarslan, Show TV'nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Bahar'ın oyuncu kadrosuna adını yazdırdı.

Bahar dizisinden Kirli Sepeti'nden meraklandıran transfer! Heyecanı iki katına çıkaracak
Bahar dizisinden Kirli Sepeti'nden meraklandıran transfer! Heyecanı iki katına çıkaracak
GİRİŞ 13.04.2024 13:55 GÜNCELLEME 13.04.2024 13:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son olarak Kirli Sepeti projesinde üstlendiği 'Kenan' karakteriyle isminden geniş kitlelere bahsettiren Fehmi Karaarslan sürpriz bir projeye imzasını attı. Hem doktor hem Meryem'in ev sahibi rolüyle Kirli Sepeti'ne damgasını vuran Fehmi Karaarslan, Show TV'nin Bahar dizisiyle anlaşma sağladı.

Sadece 1 ay dayanabildi, hemen bitirildi! Yan Oda'nın final yapmasının esas nedeni...Sadece 1 ay dayanabildi, hemen bitirildi! Yan Oda'nın final yapmasının esas nedeni...

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme yazdığı MF Yapım imzalı Bahar dizisinde Rengin'in eski eşi Can Wallece karakteriyle bomba gibi dönüyor.

Fehmi Karaarslan oyunculuk kariyerinde Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Siyah Beyaz Aşk gibi televizyon ekranlarında yayınlanan birbirinden iddialı projelerde kameralar karşısına geçmişti.

Her Salı akşamı Show TV ekranlarında heyecan dolu dakikalar yaşatan Bahar dizisinin başrollerini Buğra Gülsoy, Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Ecem Özkaya gibi isimler paylaşıyor.

Gönül Dağı 134.bölüm fragmanı: Taner ele geçiriliyor! Selma'nın dünyası başına yıkılacakGönül Dağı 134.bölüm fragmanı: Taner ele geçiriliyor! Selma'nın dünyası başına yıkılacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Ebrunur 3 hafta önce Şikayet Et
    Herkesin sevdiği dizi türü farklıdır bence
    Cevapla
  • Gurbetci 3 hafta önce Şikayet Et
    Fetihler Sultani cok güzel harika tavsiye ederim
    Cevapla
  • Türkiye sevdalısı 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne saçması tam milleti mal yerine koyan bir dizi.Gördüklerim Kadın karaciğer bakliyat oluyor sonra asistanları kazanıyor aaa bide bakıyoruz tüm burası önemli doktorlar ve ameliyatını yapan doktorlarla kutlama yapmaya bara gidip tümü içip sarhoş oluyor bitmedii bu kadının kocası da evli olmasına rağmen yine evli bir doktorla aganigi yapıyor diziye bak hizaya gel vay sağlığımızı emanet dok
    Cevapla
  • Mehmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Sen git inci tanelerini bak
    Cevapla
  • konuk 4 hafta önce Şikayet Et
    saçma bir dizi zaten
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!