Songül mü? Zümrüt mü?

Rüzgarlı Tepe'de, Halil ve Zeynep arasındaki fırtına bir türlü dinmez. Halil, öfkesi ile aşkı arasında bocalamaya devam ederken Zeynep ise gitmek için hazırlıklara başlamıştır. Aşk mı kazanacak öfke mi?

Songül mü? Zümrüt mü?
Songül mü? Zümrüt mü?
GİRİŞ 03.04.2024 14:07 GÜNCELLEME 03.04.2024 14:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

68.Bölüm 

Halil, ne istediğinden emin değildir. Fırtınalı bir denizde savrulan gemi gibi öfkesi ve bastırdığı aşkı arasında gidip gelen Halil, Zeynep'i evden kovmasına rağmen gitmesinden de bir o kadar korkar. Zeynep'in evden gidecek olması Songül'ü oldukça keyiflendirir. Hatta Zümrüt'e Halil'in içine nasıl nefret tohumları ektiğini anlatır. Zümrüt babaanne ise Zeynep ve Halil'in birbirini çok sevdiğini bilir ve onları bir arada tutmaya çalışır. Songül mü kazanacak Zümrüt mü?

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:30'da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 1
  • Muhsin 4 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, KURANI KERİMDEKİ AYETLERE GÖRE, RABBİMİZ İMANSIZ KAFİR KATİL MÜŞRİK MÜNAFIK FASIK ZALİM ZORBA BOZGUNCU FİTNE FESAT İNSANLARI TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAMAZLARSA cehenneme göndereceğini söylüyor. Herkes paçasını kurtarmaya baksın..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!