Kuruluş Osman'a damga vurmuş isim geri dönüyor! Mehmetçik Kut'ül Amare'nin efsanesiydi

Yalnızca birkaç hafta sonra beşinci sezonunu tamamlayacak olan Kuruluş Osman'da nadir görülebilecek bir gelişme yaşandı. Kuruluş Osman'ın eski isimlerinden bir tanesi olan Mirza Bahattin Doğan macerasını kaldığı yerden sürdürecek.

Kuruluş Osman'a damga vurmuş isim geri dönüyor! Mehmetçik Kut'ül Amare'nin efsanesiydi
Kuruluş Osman'a damga vurmuş isim geri dönüyor! Mehmetçik Kut'ül Amare'nin efsanesiydi
GİRİŞ 11.04.2024 09:03 GÜNCELLEME 11.04.2024 09:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Üstlendiği Germiyanoğlu Beyliğinin hükümdarı 'Germiyanoğlu Yakup Bey' karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Mirza Bahattin Doğan'dan sevindiren haber geldi. Bir dönem Kuruluş Osman'da etkileyici oyunculuk performansıyla tüm ilgiyi üzerine çeken Mirza Bahattin Doğan'ın tekrardan katılacağı öğrenildi.

Kül Masalı dizisine Leyla ile Mecnun'dan heyecan verici transfer! Yıllar sonra TRT1'de...Kül Masalı dizisine Leyla ile Mecnun'dan heyecan verici transfer! Yıllar sonra TRT1'de...

2002'den bu yana çeşitli televizyon dizilerinde ve sinema filmi projelerinde yer alan Doğan, Kuruluş Osman'ın 156.bölümünde yeniden izleyici kitlesinin karşısına geçecek.
Bilindiği üzere başarılı oyuncu Kuruluş Osman'ın yanı sıra ATV dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Selim' ve TRT1 dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare'de 'Ömer' karakteriyle ekran önüne çıkmıştı.

Öte yandan Kuruluş Osman'ın yeni transferi Mirza Bahattin Doğan oyunculuk kariyerinde Zeybek Ateşi, Melekler Adası, Hırçın Kız, Pars Narko Terör ve Pusat gibi projelerde de oyunculuk yeteneğini göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • ÇANAKKALELİ TOLGA 3 hafta önce Şikayet Et
    Uzaktan Konuşması Kolaysa Madem Ki O Adamların Oynadığı Gibi Dizide Oynayın da Görelim Bakalım Uzaktan Konuşulduğu Gibimiymiş Ne Burak Özçivite Laf Söyletirim Nede Osman Bey'e İşte O Kadar Birader..
    Cevapla
  • Erdogan guvernc 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu tur dizileri sevmeyen kafa yapisi avrupali filmlerden kdndini alamayan kendini asagilik goren zihniyet tir yazik atasini sevmeyene gerci cogu nun atasi maymun oldugu icin yigit atayi ne bilsin
    Cevapla
  • Ender 3 hafta önce Şikayet Et
    İnsanın seyrettigi dizi kisiligini yansitir.siz belden asagi ahlaksiz diziler seyretmeye devam edin.biz bunu seviyoruz.
    Cevapla
  • Ömer damar 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne o Osmanlı filimlerinden rahatsız olan bu kesim ingiliz ve Fransız tarihinden gurur duyarlar ne mutlu Osmanlı torunuyum diye bilene bin senelik bir tarihi yok Sayan'ın saten benliği yoktur
    Cevapla
  • Kara memed 3 hafta önce Şikayet Et
    İzlemeyin kardeş o zaman izlemediğim diziler hakkında konuşmak sanamı kaldı belliki karın ağrın var
    Cevapla
  • ÇANAKKALELİ TOLGA 3 hafta önce Şikayet Et
    Aynen Öyle Birader Dizinin Güzelliğini Bilseler Öyle Konuşmazlar O Dizi Ne Zorluklarla Çekiliyor Gel Gör Ki Geçmişi Anlatan Bir Diziye Laf Söylemek Kimsenin Haddine Değildir Adamlar Tarihi Gerçekten Güzel Anlatıyor Bence Anlamaya Laf Anlatmakla Uğraşmayacaksın Diziyi İzleyen Anlıyor Zaten Geçmişte Ne Zorluklarla O Savaşlar Kazanılmış Gel Gör Ki Bunu Anlamaya Anlatmakla Uğraş İşin Yoksa..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı