Tedavisi devam eden Nuri Alço'dan haber var

Eskişehir'de rahatsızlanan 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda devam ediyordu. Alço'nun eşi Burcu Alço, eşinin sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Tedavisi devam eden Nuri Alço'dan haber var
Tedavisi devam eden Nuri Alço'dan haber var
GİRİŞ 12.04.2024 21:55 GÜNCELLEME 12.04.2024 22:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço (73), Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılmıştı.

Yapılan ilk muayenede sanatçının beyin kanaması geçirdiği öğrenilmişti. Oyuncunun tedavisi Eskişehir Şehir Hastanesi'nde sürüyor.

"NORMAL ODAYA GEÇTİK"

Günlerdir yoğun bakımda olan Nuri Alço'dan iyi haber geldi.

Alço'nun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yoğun bakım sürecimiz çok şükür bitti. Normal odaya geçtik" ifadelerini kullandı.

"BİNLERCE ŞÜKÜR"

Ardından daha önce Nuri Alço ile bu fotoğrafını paylaşan Burcu Alço, "Binlerce şükür... Şimdi benim bayramım işte" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: NTV
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 6
  • TOROSKAPLANI01 2 hafta önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah şifalar versin.Bundan sonraki süreçte çok dikkat gerekiyor ilaç kullanımı beslenme kuralları tabiki kontroller önemli.Ne güzel bir hatıra oldu kendileriyle karşılaşmamız çevremizin sevgi yumağı insanlarla biranda çevrilmesi güzel anlardı unutulmuyor.Kıymetli sanatçımıza acil şifalar dilerim geçmiş olsun dileklerimle saygıyla ellerinden öperim.
    Cevapla
  • verme 2 hafta önce Şikayet Et
    her film er gec biter direk gitmek var bir de yillarca aci cekmek var
    Cevapla
  • Mucahit 2 hafta önce Şikayet Et
    Dünya boş
    Cevapla
  • Kutahyali 2 hafta önce Şikayet Et
    Nereye kadar
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    bol bol gazoz içsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li gazeteci Özlem Gürses'ten Saraçhane’de 1 Mayıs oyunculuğu
İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri: 42 bin polis görevde