Zamanda yolculuk yapmak isteyen herkes bu bayram Bozdağ Film Platoları'nda buluştu

Milyonları ekran başına toplayan Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul, Destan gibi yapımların çekimlerinin gerçekleştiği, Beykoz Riva’da bulunan Bozdağ Film Platoları ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

GİRİŞ 13.04.2024 19:09 GÜNCELLEME 13.04.2024 20:07

Bayram boyunca yoğun ilgi gören Bozdağ Film Platoları misafirlerini adeta tarihe yolculuğa çıkarıyor. Söyleşilerden konserlere, etkinliklerden lezzet hikayelerine kadar bir çok deneyim ziyaretçileri bekliyor.

TÜRK MÜZİĞİNİN DÜNYACA ÜNLÜ TEMSİLCİSİ ER TURAN VE DOMBRA'NIN ÜSTADI ARSLANBEK SULTANBEKOV SAHNE ALDI

Son zamanlarda dünyada adından sıkça söz ettiren Türk müziğinin önemli temsilcisi Er Turan, Bayramın 2.günü Bozdağ Film Platoları’nda sahne aldı. Yüzlerce seyirciyle buluşan Er Turan bilinen eserlerinin yanı sıra sahnede ilk kez Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’ın jenerik müziğini seslendirdi.

Bayramın 3.günü sahneye çıkan Dombra’nın üstadı Arslanbek Sultanbekov ve orkestrası ise dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI SEVENLERİYLE SÖYLEŞİLERDE BİR ARAYA GELDİ

Bayramın 2.günü Kuruluş Osman’ın başarılı oyuncuları Çağrı Şensoy ve Beğüm Çağla Taşkın platoya gelen ziyaretçilerle söyleşide bir araya geldiler. Merak edilen soruları yanıtlayan oyuncular sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bayramın 3.günü ise Kuruluş Osman dizisinin Bala Hatun’u başarılı oyuncu Özge Törer sevenleriyle buluştu. Yoğun ilgi eşliğinde gerçekleşen söyleşide hayranları ünlü oyuncuya merak ettikleri soruları yönelttiler. Etkinlik sonrası misafirlerle fotoğraf çektiren Törer alkışlar eşliğinde uğurlandı.

LEEZETİN YENİ ADRESİ BOZDAĞ FİLM PLATOLARI OLDU

Eşsiz sunumlarının yanı sıra misafirlerine Türk kültürünün en önemli yemeklerini hikayesiyle sunan Söğüt 1299 Restaurant, ziyaretçilerini unutamayacakları bir lezzet yolculuğuna çıkardı. Aynı zamanda platonun çeşitli yerlerinde bulunan birbirinden leziz sokak lezzetleri ise ziyaretçilerin yoğun ilgilisini çekti.

BOZDAĞ FİLM PLATOLARI, MİSAFİRLERİNİ YILIN 365 GÜNÜ UNUTAMAYACAKLARI BİR YOLCULUĞA ÇIKARACAK

Dolu dolu bir Bayram programının ardından ziyaretçilerini yılın 365 günü ağırlamaya devam edecek olan Bozdağ Film Platoları, misafirlerini Türk dünyasının kültürünü yansıtan ünlü temsilcilerle buluşturmaya devam edecek.

Demir dövmeden cam sanatına, dokuma atölyesinden okçuluğa kadar birçok deneyime ev sahipliği yapan Bozdağ Film Platoları’nda ziyaretçiler ayrıca dizilerdeki sevilen karakterlerin kostüm ve aksesuarları ile dönemin havasını tam olarak hissederek gezintiye çıkabilecek.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!