Bahar dizisine Kıbrıs Zafere Doğru’dan beklenmedik transfer! 2 yıl sonra ekrana dönüyor

Son olarak TRT1 ekranlarında 2 yıl önce yayına giren Kıbrıs Zafere Doğru projesinde kameralar karşısına geçen Pelin Karahan, Show TV’nin Bahar dizisine katılıyor.

Bahar dizisine Kıbrıs Zafere Doğru’dan beklenmedik transfer! 2 yıl sonra ekrana dönüyor
Bahar dizisine Kıbrıs Zafere Doğru’dan beklenmedik transfer! 2 yıl sonra ekrana dönüyor
GİRİŞ 14.04.2024 13:03 GÜNCELLEME 14.04.2024 14:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon TRT dijital platformu Tabii’de yayınlanan Medyafikir Kulübü imzalı aksiyon dizisi Şebeke’nin başroldeki oyuncusu Pelin Karahan’ın yeni adresi belli oldu. Şebeke isimli internet dizisinin yanı sıra 2 yıl önce Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alan ve final yaptıktan sonra herhangi bir televizyon dizisinde görünmeyen Pelin Karahan, Bahar’la el sıkıştı.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde üstlendiği ‘İnci Dereli’ karakteriyle izleyici kitlesinden tam not almayı başaran Pelin Karahan, verdiği aranın ardından Bahar dizisinde sürpriz bir rolle ekran önüne çıkmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere ilk oyunculuk tecrübesini Kavak Yelleri dizisiyle atan ve 2007’den bu yana oyunculuk kariyerine tüm hızıyla devam eden Pelin Karahan, Bahar dizisinde ‘Sevda’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Bahar dizisinin yeni transferi Pelin Karahan geçmiş dönemde Kavak Yelleri başta olmak üzere Muhteşem Yüzyıl, Mavi Kelebekler, Yeter, Yuvamdaki Düşman, Bir Zamanlar Kıbrıs/Kıbrıs: Zafere Doğru, Şebeke gibi projelerde oyunculuk performansını sergilemişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • İ Aydın 2 hafta önce Şikayet Et
    yaa arkadaş dizi biteli 2 sene olmuş ortada dizi dalan yok olmayan diziden nasıl transfer olur bu nasıl bir mantık anlayamadım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi