Acun Ilıcalı resmen iptal etti! TV8'in yeni dizisi Yetkisiz Bir Hayat hakkında şok karar

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, TV8 kanalında yayınlamayı planladığı yeni projesi Yetkisiz Bir Hayat'ı resmen iptal etti. Bülent İnal'ın başrolünü üstleneceği Yetkisiz Bir Hayat hakkında alınan karar izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Acun Ilıcalı resmen iptal etti! TV8'in yeni dizisi Yetkisiz Bir Hayat hakkında şok karar
Acun Ilıcalı resmen iptal etti! TV8'in yeni dizisi Yetkisiz Bir Hayat hakkında şok karar
GİRİŞ 15.04.2024 13:51 GÜNCELLEME 15.04.2024 13:51

TV8, normal şartlar altında Volkan Kocatürk'ün yönetmenlik koltuğunda oturduğu 'Yetkisiz Bir Hayat' adlı dizisini yeni sezonda seyircisiyle buluşturmak istiyordu. 2018’de yayına giren 'Unauthorized Living'den uyarlanan ve başarılı senarist Gökhan Horzum’un senaryosunu kaleme aldığı dizi hakkında alınan karar şok etkisi meydana getirdi.

Kuruluş Osman 6.sezon öncesi 3 transfer birden! Sezon kapanmadan ATV'ye geliyorlarKuruluş Osman 6.sezon öncesi 3 transfer birden! Sezon kapanmadan ATV'ye geliyorlar

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, telif probleminin çözülememesinden ötürü söz konusu projeden vazgeçildiğinin bilgisine ulaşıldı.

YERİNE BAŞKA BİR DİZİ YAYINLANACAK!

2018'de Netflix platformunda izleyicinin karşısına geçen İspanyol suç draması "Unauthorized Living"ten uyarlanan Yetkisiz Bir Hayat dizisi ilk olarak eylül ayına ertelenmişti. Fakat Netflix'le yaşanan telif sorunları nedeniyle Yetkisiz Bir Hayat'ın iptal edilmesi kararlaştırıldı. Acun Ilıcalı'nın iptal edilen projesinin yerine TV8'de eylül sezonunda başka bir dizinin yayınlanacağı öğrenildi. Projenin ismi ve ayrıntıları ise şimdilik bilinmemektedir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!