TRT'deki Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu’ndan Kirli Sepeti’ne heyecan verici transfer!

TRT dijital platformu Tabii’de yayınlanan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’nun başroldeki oyuncusu Rüzgar Aksoy, Kirli Sepeti dizisine geri dönüyor.

TRT'deki Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu’ndan Kirli Sepeti’ne heyecan verici transfer!
TRT'deki Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu’ndan Kirli Sepeti’ne heyecan verici transfer!
GİRİŞ 19.04.2024 09:55 GÜNCELLEME 19.04.2024 15:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son olarak Tabii’de izleyici kitlesiyle buluşan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’nun başroldeki ismi Rüzgar Aksoy’dan hayranlarını yakından ilgilendirecek haber geldi. Kamil Aydın’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu projede üstlendiği ‘Aziz Mahmud Hüdayi’ karakteriyle gönülleri fetheden Rüzgar Aksoy, Kirli Sepeti’ne geri dönüyor.

Kızılcık Şerbeti 3.sezonda Settar Tanrıöğen dönecek mi? Ahmet Mümtaz Taylan yanıtladı!Kızılcık Şerbeti 3.sezonda Settar Tanrıöğen dönecek mi? Ahmet Mümtaz Taylan yanıtladı!

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’nun yanı sıra Kuruluş Osman ve Yunus Emre Aşkın Yolculuğu gibi birbirinden iddialı tarihi dizilerde rol alan Rüzgar Aksoy, Kirli Sepeti’nde ‘Yavuz’ karakteriyle macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Kirli Sepeti’yle anlaşan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy mesleki kariyerinde Ömer, Kuruluş Osman, Arıza, Ramo, Bir Zamanlar Çukurova, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Kara Sevda, Adanalı ve Umutsuz Ev Kadınları gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ferdi 1 hafta önce Şikayet Et
    Sanat camiasının geneline bakıldığında , ahlakı ve anadolu duruşu güzel, değerler bütününe dikkat ettiği anlaşılan ve halkın içinden bir oyuncu bu anlamda tebrik ediyorum....
    Cevapla
  • Mesut 1 hafta önce Şikayet Et
    Hakkını yememek lazım,gayet başarılı idi ve devam etmesini isterdik..Tek sıkıntı çok geç saatte olması idi..
    Cevapla
  • Bilal 1 hafta önce Şikayet Et
    Rüzgar AKSOY Aziz Mahmud Hüdayi dizisinde başarısız bir performans sergiledi, o rolün adamı değildi, bir filmi yapabilmek için önce hayata tatbik etmek gerekir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı