Mehmed Fetihler Sultanı’na Kuruluş Osman’ın yıldızı geliyor! Kartlar yeniden dağıtılıyor

Kuruluş Osman başta olmak üzere televizyon ekranlarına damgasını vuran birbirinden iddialı projelerde boy gösteren Şener Savaş, Mehmed Fetihler Sultanı’na getiriliyor.

Mehmed Fetihler Sultanı’na Kuruluş Osman’ın yıldızı geliyor! Kartlar yeniden dağıtılıyor
Mehmed Fetihler Sultanı’na Kuruluş Osman’ın yıldızı geliyor! Kartlar yeniden dağıtılıyor
GİRİŞ 16.05.2024 16:11 GÜNCELLEME 16.05.2024 16:11

Daha önce Kuruluş Osman’da aksiyon ve gerilim yüklü sahneleriyle nefesleri kesen Şener Savaş, yeni bir dönem dizisiyle daha el sıkıştı. Üstlendiği ‘Sultan 2.Mesud’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Şener Savaş, TRT1’de yayına giren Mehmed Fetihler Sultanı’yla anlaşma sağladı.

Bahar'a Alev Alev'den beklenmedik transfer! Yıllar sonra Demet Evgar'la yeniden...Bahar'a Alev Alev'den beklenmedik transfer! Yıllar sonra Demet Evgar'la yeniden...

Son olarak Bir Peri Masalı projesinde kameralar karşısına geçen Şener Savaş, Miray Yapım imzalı Mehmed Fetihler Sultanı’nda olaylara farklı bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor. Oyunculuk hayatına ilk adımı Cennet Mahallesi dizisiyle atan Şener Savaş, TRT1'de her bölümü ayrı heyecana sahne olan Mehmed Fetihler Sultanı projesiyle gümbür gümbür geliyor.

Teşkilat'a 5.sezon öncesi Aşk Taktikleri'nden sürpriz transfer! Ortalığı yıkıp geçecekTeşkilat'a 5.sezon öncesi Aşk Taktikleri'nden sürpriz transfer! Ortalığı yıkıp geçecek

Bilindiği üzere dönem dizilerinin aranan siması Şener Savaş, Mehmetçik Kut’ül Amare’de ‘İngiliz General’, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de ‘Halil Paşa’ karakteriyle izleyenleri ekran başına kilitlemişti.

Mehmetçik Kut’ül Amare’nin yeni transferi Şener Savaş geçmiş dönemde, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Arka Sokaklar, Geniş Aile, Doktorlar, Cennet Mahallesi ve Haziran Gecesi gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...
Bir forkliftin hatası bin 500'den fazla aracı küle döndürdü