Kurtlar Vadisi’nin yokluğunu aratmayacak proje! Reytinglerde zirveye oturacak

Bir dönem Kurtlar Vadisi projesinin hem yapımcılığını hem yönetmenliğini üstlenen Osman Sınav, ATV için bu kez Kör Nokta dizisini çekmeye hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi’nin yokluğunu aratmayacak proje! Reytinglerde zirveye oturacak
Kurtlar Vadisi’nin yokluğunu aratmayacak proje! Reytinglerde zirveye oturacak
GİRİŞ 13.06.2024 13:10 GÜNCELLEME 13.06.2024 13:10
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Geçmişten günümüze pek çok izlenme rekoru kıran projelerde imzasını taşıyan Osman Sınav’dan yepyeni proje geliyor. Yayınlandığı dönemde büyük sükse yakalayan Kurtlar Vadisi’nin gerek yapımcılığını gerekse yönetmenliğini üstlenen Osman Sınav, seyirciler için Kör Nokta dizisini hazırlıyor.

Gönül Dağı'nın 5.sezonu çekilecek mi? TRT1 final yapıp yapmayacağını resmen duyurdu!Gönül Dağı'nın 5.sezonu çekilecek mi? TRT1 final yapıp yapmayacağını resmen duyurdu!

Yankılarını günümüzde de hissettirmeye devam eden ve tekrar bölümleri halen seyredilmeye devam eden Kurtlar Vadisi’nin mimarı Osman Sınav, Kör Nokta dizisiyle ilgili merak edilen detayları paylaştı. Senaryosunu Didem Kaplan ile Funda Alp ikilisinin yazacağı Kör Nokta dizisinde ‘Gece’ ve ‘Aslım’ adını taşıyan 2 genç kızın öyküsü gözler önüne serilecek.

Büyük bir trafik kazası sonrası yaşanan aşk, ihanet ve entrika olaylarını konu olarak işleyecek olan Kör Nokta dizisi yeni sezonda ekran macerasına atılacak. Bilindiği üzere Osman Sınav, son olarak ATV ekranlarında dizi severlerle buluşan Yalnız Kurt adlı projenin yapımcısı olmuştu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 80
  • VladimirPopescu 3 hafta önce Şikayet Et
    Oldu canim söylerim
    Cevapla
  • Bersoy 3 hafta önce Şikayet Et
    Yeniden yayınlayın kaldığı yerden devam bakın reyting meyting ne oluyor,osman sınav diyorsunuz yapımcı ne alâka polat ( necati şaşmaz) fotoğrafı bu dizi farklı kurtlar vadisi bambaşka, geçiniz efendim geçiniz.
    Cevapla
  • Rahim 3 hafta önce Şikayet Et
    Tabiki vadi
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisininin fragmanı bile bu dizilerden daha fazla izlenir, şaka yapıyorsunuz herhalde.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Baş rolde kadın varsa tutması mümkün değil dizinin. Şahsen ben izlemem. Bir de Kurtlar Vadisi ile kıyaslıyorsunuz, enteresan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanyollar duyurdu! Real Madrid'e Süper Lig'den bir Türk daha
Savaşın eşiğine gelinmişti! Yunanistan yeni bir kriz çıkaracak mı?