Teşkilat'a Kurtlar Vadisi'nden hayret verici transfer! Tüm gözleri üzerine çevirecek

Uzun yıllar önce Kurtlar Vadisi Pusu'da rol aldığı 'Adem' karakteriyle yıldızı parlayan Öner Ateş'in yeni projesi açıklandı. Son olarak Yasak Elma projesinde boy gösteren Öner Ateş, TRT1'in soluk soluğa seyredilen dizisi Teşkilat'la el sıkıştı.

Teşkilat'a Kurtlar Vadisi'nden hayret verici transfer! Tüm gözleri üzerine çevirecek
Teşkilat'a Kurtlar Vadisi'nden hayret verici transfer! Tüm gözleri üzerine çevirecek
GİRİŞ 30.05.2024 16:33 GÜNCELLEME 30.05.2024 16:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı dönemde aksiyon ve gerilim yüklü sahneleriyle ortalığı kasıp kavuran Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncusu Öner Ateş'in yeni adresi belli oldu. Senelerin eskitemediği Kurtlar Vadisi'nde üstlendiği 'Adem' karakteriyle ilgi odağına yerleşen Öner Ateş, bu kez Teşkilat'ın oyuncu kadrosuna adını yazdırdı.

Kuruluş Osman'a Yalnız Kurt'tan heyecanlandıran transfer! 2 yıl sonra geri dönüyorKuruluş Osman'a Yalnız Kurt'tan heyecanlandıran transfer! 2 yıl sonra geri dönüyor

Son olarak Yasak Elma dizisinde izleyici kitlesinin karşısına geçen Öner Ateş'in tercihini Teşkilat'tan yana kullanması sevenlerinin yüzünü güldürdü.

Oyunculuk kariyerinde Afili Aşk, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Ihlamurlar Altında, Çakallarla Dans 2, Kolonya Cumhuriyeti gibi projelerde de boy gösteren Öner Ateş, Teşkilat'ta olayların seyrini değiştirecek.

Bilindiği üzere Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da da oyunculuk performansı sergilemiş ve oynadığı 'Cevat' karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • İstanbul 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu teskilatada adam dayanmıyor
    Cevapla
  • Kvp 2 hafta önce Şikayet Et
    Diyorlarki "Teşkilatı izlemeyin".
    Cevapla
  • Vadici 2 hafta önce Şikayet Et
    TEŞKİLATA TÖVBEKAR rolüne hakan boyav getirdiniz .adam rolünü döktürdü .adama senaryo yazmadiniz .adam gitti . Simdi taninmadik vadi oyuncularini transfer ediyorsunuz.
    Cevapla
  • Emre yilmaz 3 hafta önce Şikayet Et
    Ne komik ülkemizde Saruhan hünel diye bir oyuncu var millet bilmiyor galiba bunlar kim
    Cevapla
  • İzmir 3 hafta önce Şikayet Et
    Vaaaayyyyyy beeee çoookk gizemli bir habeeeeerrrr tüm gözler ona döndüüüü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kate Middleton geri döndü
Erdoğan'dan Eurofighter açıklaması: Almanya yumuşadı