Survivor All Star'da herkesi şaşırtan veda! 'Vücudumu kontrol edemedim' deyip ayrıldı

Survivor All Star’da finale sadece sayılı günler kala rekabet gittikçe kızışmaya başladı. Yarışmacılar arasında hararetli geçen mücadelenin hemen arkasından elenen isim gün yüzüne çıktı.

Survivor All Star'da herkesi şaşırtan veda! 'Vücudumu kontrol edemedim' deyip ayrıldı
Survivor All Star'da herkesi şaşırtan veda! 'Vücudumu kontrol edemedim' deyip ayrıldı
GİRİŞ 01.06.2024 11:04 GÜNCELLEME 01.06.2024 11:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Nefesleri kesen ve kıyasıya geçen düello sonrası Survivor All Star’daki serüveninin sonuna gelen isim netlik kazandı. Heyecanın dur durak bilmediği yarışmada rakiplerinin gerisinde kalan ve daha düşük performans sergileyen isimle yollar resmen ayrıldı. Yarışmacıların zorlu koşullar altında mücadelesini ortaya koyduğu Survivor All Star’da hayallerine veda eden yarışmacıyı duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

''ARTIK VÜCUDUMU KONTROL EDEMEDİM''

Survivor All Star'la yolları ayrılan Özgür, yarışmacı arkadaşlarıyla vedalaştı ve ayrılık konuşması gerçekleştirdi. Adadan elenen isim olarak açıklanan Özgür, "Sekizin herhalde sihirli bir şeyi var. Sercan da 8'inci düellosunda gitmişti ben de. Hem üzüntülüyüm hem de huzurlu ve gururluyum. Neden üzüntülüyüm. İki Survivor üst üste geldim. Tabii burada hepimiz çok büyük zorluklarla mücadele ediyoruz ama benim mentalim hiçbir zaman pes etmedi bugün de pes etmedi. Ama vücudum bıraktı. Seda'yı tebrik ediyorum. Çok güçlü bir kadın yarışmacı. Ama benim 2-0'dan sonra algım dağıldı artık vücudumu kontrol edemedim. Neden huzurlu ve gururluyum.

''SADECE YÜRÜYÜŞ YAPARAK GELDİM DESEM YERİDİR''

Ben 2023 Survivor finalden sonra sakat ayrıldım. Tedaviler sonrasında menüsküs ve kasık ameliyatım derken 3, 4 ayım bildiğiniz yatalak gibi geçti. Bu Survivor'a bir ay kala neredeyse koltuk değneklerini yeni bıraktım. Hiç antrenman yapamadım sadece yürüyüş yaparak geldim desem yeridir. Haliyle o süreçten çıkıp All Star gibi efsane bir kadronun içine düşünce ben gerçekçi bir itiraf etmem gerekirse buraya kadar gelebileceğini zannetmiyordum. O yüzden gururluyum. Bu güzel arkadaşlarımı tanığımın için çok mutluyum. Hepsi birbirinden kıymetli, hepsinin içi çok iyi, hepsi iyi savaşçı. İnşallah her şey gönüllerince olur. Tabii bir kişi hak edecek bunu, bir kişi kazanacak ama hepsi hak ediyor bence.

Tırtılın ömrünün son gününe Allah kelebek demiş. Her yolculuğun bir sonu var benim sonum da bugünmüş. Ben genelde sonlara kıymet vermem yolculuğa kıymet veririm. Yolculukta neler yaşadığım çok önemli. Bu Survivor'da çok şey öğrendim, güzel insanlar tanıdım onlardan çok şey öğrendim.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    sapmaysa izleme tek saçma program bu mu kaldı
    Cevapla
  • Misafir.1125.88 1 ay önce Şikayet Et
    Saçma Sapan bir program....GEREKSİZZZZ......
    Cevapla
  • İzmirli adam 1 ay önce Şikayet Et
    rahatsiz olan varsa bu yarışmadan izlemeyin arkadaşlar neden eleştiriyorum istemiyorsan izleme size zorlami izletiyorlar boş boş yorum yapmayın kahvede kirathanede okey kağıt oyunu oynamak ve izlerken sizler iyide Survivor mu izlerken iyi değil izleme arkadaşım
    Cevapla
  • Fikirsiz Fikri 1 ay önce Şikayet Et
    Bomboş bir program
    Cevapla
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye pis bir proğramı da bu. Böyle proğramın kökten yasaklıyacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris'te görkemli açılış! Olimpiyat Oyunları tarihinde hem ilk hem rekor
Bir forkliftin hatası bin 500'den fazla aracı küle döndürdü