Teşkilat'ta unutulmayacak veda! 'Öncekilerle ve sonrakilerle' deyip ayrıldı

Sıkı tempolu geçen sezonu unutulmayacak bir bölümle kapatan Teşkilat dizisinin başroldeki ismi Murat Yıldırım veda mesajı paylaştı.

Teşkilat'ta unutulmayacak veda! 'Öncekilerle ve sonrakilerle' deyip ayrıldı
Teşkilat'ta unutulmayacak veda! 'Öncekilerle ve sonrakilerle' deyip ayrıldı
GİRİŞ 13.06.2024 14:20 GÜNCELLEME 13.06.2024 14:21
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen siması Murat Yıldırım, 2 sezondur başrolünü üstlendiği “Teşkilat” dizisiyle yollarını ayırdı. Şimdilerde bir sinema filmiyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanan Murat Yıldırım'dan duygu dolu ayrılık mesajı geldi.

Rol aldığı 'Ömer Atmaca' karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan başarılı oyuncu, sevenlerine teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi. Oyunculuk performansıyla izleyenlerden tam not almayı başaran Murat Yıldırım'ın vedası sosyal medya gündemine oturdu.

Yıldırım, “Miray’ımın doğduğu günlerde kabul ettiğim Teşkilat’a bu akşam son bölümümle veda ediyorum. Çok güzel zamanlarım oldu, çok güzel anılar biriktirdim. İyi ki kabul ettim iyi ki oynadım. Teşkilat bir ailedir öncekilerle ve sonrakilerle. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Teşkilat seni bulur…” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • Eda 1 ay önce Şikayet Et
    Bence tolga saristas sari komutan yada kerem bursin gelmeli yerine ve kadin oyuncu burcu ozberk yada hande ercel gelmeli kesinlikle
    Cevapla
  • ADANALI 1 ay önce Şikayet Et
    Teşkilatın ilk yayınlandığı kadro çok başarılıydı.
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Gelecek sezon Murat Yıldırımın yerine Teşkilata Polat Alemdar gelmeli bence. Ama Cahit olmasın.
    Cevapla
  • ömer 1 ay önce Şikayet Et
    aşk meşk işine daldığı zaman dizi bitmişti aslında
    Cevapla
  • Engin 1 ay önce Şikayet Et
    Dizi ilk yayına başladığında daha dikkat çekiciydi sonra Zehra karakterinin aşkları çıktı ve mit dediğin he yerde personeli olur ekip 4 kişi tüm dunyaya operasyona gidiyor böyle biraz saçmalamış oluyor birde bunların başına diplomat bir kadın geliyor felan adamın annesi katip diye çıkıyor vs vs gereksiz şeyler fazla saçmalama dan daha sağlıklı senaryo ve en az 7-8 operasyon adamı olmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir forkliftin hatası bin 500'den fazla aracı küle döndürdü
CHP'de İmamoğlu-Yavaş yarışında son perde! SGK borçlarında o açık ara önde