Esaret 357.bölüm fragmanında unutulmayacak gece! Eşsiz dakikalar yaşanıyor

Esaret 357.bölümde Orhun, Hira ve çocuklarının hayalini kurarken, Afife yine arkadan işler çevirmeye devam eder. Bunu duyan Orhun, annesine sert çıkarak hiçbir zaman Hira'dan vazgeçmeyeceğini söyler. Orhun ve Hira evliliğe adım adım ilerler.

GİRİŞ 11.06.2024 13:31 GÜNCELLEME 11.06.2024 13:31

Esaret 357.bölümde Orhun ve Hira, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen birbirinden vazgeçmemiş, zorlu yolculuğun büyük kısmını atlatmışlardır. Afife ise inadından vazgeçmez ve gizli işler çevirerek sözleşme imzalatır ancak Orhun, Hira'dan vazgeçmemekte kararlıdır. Öte yandan Hira'ya kına gecesi yapılır ve hem oynanır hem ağlanır.

Hira ve Orhun’un çölde başlayan ve sonra sonsuz bir karanlığa boğulan aşkı, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de...

Ekranların sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...