Ciner Yayın Holding resmen devredildi!
Habertürk, Show TV ve Bloomberg HT gibi yayın kuruluşlarını bünyesinde barındıran Ciner Yayın Holding'in Can Grubu'na devri, Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.
Ciner Grubu şirketlerinden Park Holding, medya yatırımlarını sonlandırma kararı almış ve Ciner Yayın Holding'in satışı için Can Grubu ile anlaşmaya varmıştı.
Habertürk, Show TV ve Bloomberg HT gibi kanalların yer aldığı yayın grubunun devir işlemleri için Rekabet Kurumu'ndan onay geldi.
SATIŞ BEDELİ 800 MİLYON DOLAR CİVARINDA
Son yıllarda medya sektöründeki en büyük devir işlemlerinden biri yaklaşık 800 milyon dolar bedel ile tamamlanacak. Devir işlemleri sonrasında, Can Grubu’nun medya yatırımları Mehmet Kenan Tekdağ tarafından yönetilecek.
Can Grubu, varılan anlaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Park Grubu’nun saygın iş anlayışına teşekkür ederiz. Medya sektöründeki yatırımlarımızı Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Kenan Tekdağ tek yetkili olarak yönetecektir" ifadelerine yer verilmişti.
-
İbrahim çelenk 1 ay önce Şikayet EtHer iki taraf içinde hayırlı olsun. Turgay ciner in bahtı açık olsun. Akıllı bir iş insanıdır. Kendisi.Beğen
-
Şahap AKKUŞ 1 ay önce Şikayet EtYeni sahiplerine hayırlı olsun. İnşallah daha milli bir yayın politikası izlerler. Yahudi den uzak dururlar.Beğen Toplam 6 beğeni
-
Ciner 1 ay önce Şikayet EtNe Yahudisi boş konusmassan iyi olur Şahap akkuş efendi sen bizim nereli olduğumuzu bilmiyormusun arkadasimda iftira atıyorsun asıl yahudi sensin.Beğen
-
Samimiyet 1 ay önce Şikayet EtDoğubayazıt menşeli bir şirket.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Erpınar 1 ay önce Şikayet Etİnşaallah bu yeni grup yahudi uşağı değildir!Beğen Toplam 9 beğeni
-
CAN KARACURUN 1 ay önce Şikayet Etkimdir bu can gurup ciner gibi çakal değildir umarım.Beğen Toplam 28 beğeni
-
Ciner 1 ay önce Şikayet EtCan efendi çakalın büyüğü sensin konuşmalarına dikkat et çakal boş adamlik yapma.Beğen