Adına Aşk Diyorlar 55.bölüm fragmanı: Arohi geçmişin yükünü Akshara'ya mı yüklüyor?

Adına Aşk Diyorlar 55.bölüm fragmanında, Arohi’nin geçmişte yaptığı hatanın bedeli ağır olur. Öfkesine hakim olamayan Arohi, yaşadığı sıkıntıların faturasını kardeşi Akshara’ya keser. Peki Arohi’nin bu öfkesi yeni bir krize mi dönüşecek?

GİRİŞ 09.04.2025 15:30 GÜNCELLEME 09.04.2025 15:30

Adına Aşk Diyorlar 55.bölümde, geçirdiği kaza sonrası elinde hasar oluşan Abhi, bir daha ameliyatlara girememe riskiyle karşı karşıya kalır. Mesleğini kaybetme korkusu yaşayan Abhi, bu süreci nasıl atlatacağını bilemez. Peki Abhi, doktorluk hayalini sürdürmek için nasıl bir yol seçecek?   

İki kardeşin karşı karşıya geldiği ‘Adına Aşk Diyorlar’ hafta içi 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

KAYNAK: HABER7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya'dan son dakika Katar, İsrail ve İran kararı!
Netanyahu'dan hata üstüne hata! "Mesihvari zihniyeti" İsrail halkını bezdirdi