Kanal 7'ye gururlandıran ödül: Esaret, "Yılın En İyi Dizisi" seçildi

9. Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Kanal 7'nin izleyicileri ekranlara kilitleyen sevilen dizi Esaret "Yılın En İyi Dizisi" ödülüne layık görüldü.

GİRİŞ 11.06.2025 19:28 GÜNCELLEME 11.06.2025 20:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Gece iş, sanat, siyaset ve medya dünyasından birçok önemli isim katıldı.

9. Türkiye Altın Marka Ödülleri İstanbul'da görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

ESARET YILIN EN İYİ DİZİSİ SEÇİLDİ

Kanal 7'nin izleyenleri ekranlara kilitleyen dizisi Esaret de ödüle layık görüldü. Sevilen dizi Esaret "Yılın En İyi Dizisi" seçildi. Anlamlı ödülü Esaret dizisinin başrollerinden ünlü oyuncu Cenk Torun aldı.

'BU ÖDÜLÜ TÜM HAYRANLARIMIZA HEDİYE ETMEK İSTİYORUM'

Ödül sonrası Kanal 7 mikrofonlarına duygularını paylaşan Torun, "Yayın hayatımıza ilk başladığımızda Kanal 7'de ilk ödülümüz de yine yılın en iyi dizisi ödülüydü. Temmuz ayında biliyorsunuz final yapıyoruz. Finalden önce de bu kapanış ödülü gibi oldu. Yine yılın en iyi dizisi ödülünü aldık. Bizi sonuna kadar destekleyen tüm hayranlarımıza, tüm takipçilerimize hediye etmek istiyorum ben bu ödülü." ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • niksarlı 1 gün önce Şikayet Et
    başından beri severek izliyorum...ama orhunun devamlı hirarın alnından ve yanaklarından öpmesi Ahlaki değerlerimize ters.. nazmiye yılmaz hanım biraz daha dikkatli olması rica olunur..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırıları sonrası piyasalarda son durum!
Memura 3 zam birden! Aylıklar sil baştan değişiyor