Gelin'de Metin'i zor günler bekliyor! Cihan avukatını konağa gönderiyor
Gelin dizisinde Esma, Hançer’in yanından ayrılmayarak ona destek olurken Mukadder, Metin’in yaptıklarını doğru bulmadığını ve oğlunun iyi olmadığını dile getirir. Bu sırada hapishanede Metin’i zor günler bekler ve Cihan, avukatını konağa gönderir. Peki bu gelişmeler aile içinde nasıl bir kırılma oluşturacak?
Gelin dizisinde Esma, yaşanan her şeye rağmen Hançer’i bir an olsun yalnız bırakmaz. Onun yanında durarak destek olur ve yalnız olmadığını hissettirir. Mukadder ise Metin’in yaptıklarına artık doğru olmadığını açıkça ifade eder.
Oğlunun sağlıklı düşünemediğini, zihninin karışık olduğunu söyleyerek içten bir itirafta bulunur. Bu sırada hapishanede Cihan’ı karanlık bir süreç bekler.
GELİN 272.BÖLÜM TANITIMI!
Cihan’a zarar vermesi için para karşılığı bir adam tutulur ve işler çirkin bir hâl almaya başlar. Tüm bu karmaşa içinde Cihan, avukatını konağa gönderir. Peki Cihan’ın bu hamlesi gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya yetecek midir?
Sırların, büyük yüzleşmelerin ve çetin sınavların damga vuracağı Gelin, üçüncü sezonuyla haftanın her günü 19.00’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.