Yalnız Karar 20. bölüm: Ömer ve Anika nişanlanıyor

Ömer’in sevgisinden şüphe etse de nişanlanmaktan vazgeçmeyen Anika, nişandan sonraki Ömer’i tanıyamaz. Fatma ve Mutahhir, artık tartışmayı bırakıp mutlu olmak için çabalarlar. Fatma’nın evliliği düzeliyor mu?

Yalnız Karar 20. bölüm: Ömer ve Anika nişanlanıyor
Yalnız Karar 20. bölüm: Ömer ve Anika nişanlanıyor
GİRİŞ 24.04.2026 12:03 GÜNCELLEME 24.04.2026 12:03

Yalnız Karar’da bugün; Ömer’in hala Fatma’yı sevdiğini düşünse de Anika, nişandan vazgeçmez. Nişanda Fatma gözyaşlarını tutamaz.

Ömer, artık nişanlısı olan Anika’nın kıyafetlerine ve yaşamına müdahale etmeye başlar.

Anika, karşısında bambaşka bir Ömer görmenin şaşkınlığını yaşar.

Kanal 7’den ezber bozan yarışma: “30 Saniye” başlıyorKanal 7’den ezber bozan yarışma: “30 Saniye” başlıyor

RTÜK'ten 3 TV kanalına yayın cezasıRTÜK'ten 3 TV kanalına yayın cezası

YALNIZ KARAR 20.BÖLÜM TANITIMI! 

Bu sırada Fatma ve Mutahhir’in arası iyice düzelmeye başlamıştır. Onların mutluluğunu göre Anika, kendi ilişkisi için ne yapacak?

  • Aile ilişkileri, fedakarlık, içsel çatışmalar ve hayatın dönüm noktaları etrafında şekillenen Yalnız Karar hafta içi her gün saat 13:00’te Kanal 7’e.

KAYNAK: HABER7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Montella'dan milli yıldıza telefon! Arda Güler Dünya Kupası'na yetişecek mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet partisi ile tabii görüşeceğiz