Başarılı dizi artık final yapıyor! İzlenme rekorları kırıyordu
Bozdağ Film imzalı “Kuruluş Orhan” dizisinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği uzun süredir akılları kurcalıyordu. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’in oturduğu ve Orhan Bey karakterine Mert Yazıcıoğlu’nun hayat verdiği yapımla ilgili nihai karar netleşti.
“Diriliş Ertuğrul” ve “Kuruluş Osman”ın devamı olarak ekrana gelen “Kuruluş Orhan”, Çarşamba akşamları izleyiciyi ekran başına toplamayı başaran yapımlar arasındaydı. Bozdağ Film imzası taşıyan iddialı dönem dizisinin ikinci sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı ise kafalarda soru işareti bırak
BAŞARILI DİZİ ARTIK FİNAL YAPIYOR! İZLENME REKORLARI KIRIYORDU
Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in üstlendiği, Orhan Bey karakterine Mert Yazıcıoğlu’nun hayat verdiği dizi için beklenen karar açıklandı. Alınan karar doğrultusunda söz konusu projenin final yapacağı belli olurken, ekranlara veda edeceği tarih de netlik kazandı.

Kulislerde konuşulanlara göre herhangi bir değişiklik olmazsa “Kuruluş Orhan”, 26. bölümüyle izleyicisine elveda diyecek. Öte yandan Mehmet Bozdağ’ın kurucusu olduğu Bozdağ Film’in, yeni sezonda atv için Taylan Biraderler’in yöneteceği “Aşk ve Taht” adlı projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Bilindiği üzere proje tasarımını ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yaptığı Kuruluş Orhan'ın başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Mahassine Merabet, Alina Boz, Barış Falay, Bennu Yıldırımlar, Şükrü Özyıldız ve Çağrı Şensoy gibi isimler yer alıyordu.
-
Doğu-Batı 12 dakika önce Şikayet EtÇok normal, dizinin başrol oyuncusu yanlış seçimdi. Osman Beyin Alpleri bu dizi de de devam etmesi abesle iştigaldi. Kuruluş Orhan başladı, birinci bölümünü seyrettim yaşadığım hayal kırıklığı sonunda ikinci bölümünü izlemeden diziyi bıraktım.Beğen
-
dr volkan 46 dakika önce Şikayet Etbozdağ yapım zaten kuruluş orhanı aşk meşke çevirdi yetmedi Osmanlıyı tamamen taht kavgaları ve magazinvari aşk dizileriyle çekme fikrine yönelmişBeğen