Zuhal Topal yine konuk kovdu

Star TV’de yayınlanan ve Zuhal Topal’ın sunuduğu İzdivaç programında sinirler gerildi. Ankara’dan programa katılan 29 yaşındaki Ümnihan Hanım’ın tavrı karşısında şaşkına dönen Zuhal Topal konuğunu yayından kovdu.

GİRİŞ 26.01.2010 12:29 GÜNCELLEME 26.01.2010 12:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ümnihan Hanım’ı anons edip sahneye alan Topal, genç bayana övgüler dizerken, Ümnihan Hanım’ın el hareketi Topal’ı şaşkına çevirdi. Ardından 35-50 yaş arası baylara talip olduğunu söyleyen genç hanımI programın müdavimi Cemal Abi eleştirilerince Ümnihan Hanım sinirlendi. Bunun üzerine araya girip genç bayanı uyaran Topal reklama gitti. Reklam dönüşü ise Ümnihal Hanım stüdyoda yoktu ve Zuhal Topal günün "anlam" ve "önemini" taışıyan buir konuşma yaptı.
 

KAYNAK: (MİLLİYET)
YORUMLAR 2
  • çelik arslan 14 yıl önce Şikayet Et
    bence bir insanı günah keçisi ilan etmek doğru değil. herkesin eğitimi, kültürü, sosyal çevresi bir değildir. bazen doğru zannettiği bir yanlışı yapan insanlarla karşılaşırız. bence onları ezmek yerine doğruyu göstermek daha güzel bir davranış olur. Bazı bedeviler Hz Muhammedin elbisesini çekiştiriyordu. Bize bunu anlat diyerekten. öyleki mübarek peygamberin boynunda elbisenin izleri çıkıyordu. o ise tebessümle karşılık veriyordu. selam ve övgüler ona olsun.
    Cevapla
  • Selim Can 14 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yoktu ama. Gene de yaazayım dedim. bazen bu programlara gözüm ilişiyor. Ordaki yorumcular oraya gelen konukları istedikleri gibi eleştirme hakkına sahip zannediyorlar. Bazen de çok ağır eleştiriyorlar. Hangi hakla bu tarz bir eleştiri yapabilirler anlamıyorum. Sen kaç senedir orda bulunuyorsan bulun arkadaşım, istersen yıllanmış ol. Sen ordaki insanları kıyasıya eleştiremezsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil