Kurtlar Vadisi'nde kaç kişi öldü?

2003'te sahneye çıkan Kurtlar Vadisi, 10. bölümden itibaren de reyting birincisi. Ancak şiddet tartışmaları da sürüyor? Dizinin başından bu yana kaç kişinin öldüğünü biliyor musunuz?

Kurtlar Vadisi'nde kaç kişi öldü?
Kurtlar Vadisi'nde kaç kişi öldü?
GİRİŞ 04.04.2005 10:05 GÜNCELLEME 04.04.2005 10:05

'Kurtlar Vadisi'nde dizinde şu ana kadar 33'ü ana karakter olmak üzere bugüne kadar, 76 bölümde, toplam 2400 ölüm gerçekleşmiş.


2003 yılında televizyonlarda görmeye başladığımız Kurtlar Vadisi, 10. bölümden itibaren de reyting sıralamasında birinciliği ele geçirdi ve en son yayınlanan 76. bölüme kadar perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi oldu.

Şiddet devam ediyor
Dizide şiddetin haddi hesabı yoktu. Hele ölümlerin sayısı her seferinde arttı; her bölümde onlarca kişi çeşitli şekillerde öldürüldü.

Ses getiren ölümler
Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener'in yazdığı ve yönetmenliğini de Serdar Akar'ın yaptığı dizide toplam 33 de ana karakterin öldürüldüğü açıklandı. Bu ölümlerden 'Çakır', 'Aslan Bey' ve son olarak da 'Baron'un ölümü en çok ses getirin ölümler oldu.

Tam 76 bölüm
Raci Şaşmaz önderliğindeki ekibin haftalarca dizinin eski kasetlerini seyrederek, dizide yaşanan ölümlerin sayısını ortaya çıkarmalarıyla belirlenen 76 bölümdeki 2400 sayısı, dizi ekibini bile şaşırttı. Bölüm başına ortalama 31.5 kişinin öldüğü dizide; en fazla ölüm de 'Çakır'ın kumarhanesinin taranma sahnesinde yaşandı. Bu bölümde aynı anda 34 kişi birden öldürüldü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu