Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor! İsim listesi...

Adalet Bakanlığı 11 bin 484 personel alımı için başvuru işlemleri 12 Mart tarihinde sona erdi. Başvuru yapan adaylar ‘’Adalet Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak’’ sorusuna yanıt arıyor.

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor! İsim listesi...
Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor! İsim listesi...
GİRİŞ 25.03.2021 08:39 GÜNCELLEME 25.03.2021 08:44

Adalet Bakanlığı’na infaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 11 bin 484 personel alımı için başvuru yapan adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Adalet Bakanlığı kura sonuçları canlı yayında 17 Mart't açıklanmıştı. İlk isim listesi Sivas adliyesi tarafından açıklandı. 

BİRDEN FAZLA BAŞVURUYA RED 

Sivas Adliyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2021 yılı içerisinde zabıt katibi ve mübaşir alımlarına mükerrer başvuru yapan adayların listesini açıkladı. Mükerrer başvuru yapan adayların başvurularının reddedildiği duyuruldu.

ADALET BAKANLIĞI KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI

Adalet Bakanlığı kura sonuçları isim listesinin https://pgm.adalet.gov.tr/ ve https://cte.adalet.gov.tr adreslerinden açıklandığı duyuruldu. 

BAŞVURU SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN? 

Sözlü sınava girecek adaylara ilişkin nihai liste Başkanlıkların internet sitesinde ilan edilecek. Sözlü sınav, adayların başvurdukları hizmet alanına ilişkin mesleki bilgi ve beceriler ile yürütmekle yükümlü olacakları vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik ve eğitim düzeylerine uygun olarak yapılacak. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için 100 tam puan üzerinden 60 puan alınması gerekiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı