Kültür Turizm Bakanlığı en az lise mezunu 43 işçi alımı! Başvuru için bugün son...

Kültür Turizm Bakanlığı en az lise mezunu KPSS şartsız 43 sürekli işçi alımı yapacağını ilan etti. Yayınlanan ilan sonrası başvuruları toplamaya başlayan kurum, kadrolarını tamamlamak için adaylara 16 Temmuz'a kadar zaman tanıdı. İşte 2021 Temmuz ayı personel alımına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kültür Turizm Bakanlığı en az lise mezunu 43 işçi alımı! Başvuru için bugün son...
Kültür Turizm Bakanlığı en az lise mezunu 43 işçi alımı! Başvuru için bugün son...
GİRİŞ 16.07.2021 16:15 GÜNCELLEME 16.07.2021 16:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kültür Turizm Bakanlığı Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Alanları İşletme Müdürlüğünde çalıştırmak üzere en az lise mezunu toplamda 43 sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Yayınlanan ilan ile alım yapılacak kadrolar ve sayılarına ilişkin detaylar duyuruldu. İşte 2021 Kültür Turizm Bakanlığı personel alımına ilişkin detaylar...

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Başvurular, 16 Temmuz 2021 günü mesai saati bitimine kadar, şahsen Bakanlığın Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğüne (Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 06330 Çankaya / Ankara) adresine şahsen yapılacak. 

Başvuru Şartları Neler?

1. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş ve işyerlerinde Çalıştırılabilmelerine ilişkin Kanun hükümleri saldı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandıncılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

3. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

4. Özel hayata ve özel hayatın gizliliğine, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hükümlü olmamak ve bu suçlardan hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.

5. Erkek adayların; askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 33 SÜREKLİ İŞÇİ RESMİ İLAN METNİ
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 10 SÜREKLİ İŞÇİ RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 3
  • Sipahi 2 yıl önce Şikayet Et
    657 yi polis, asker hariç heryerden kaldırılması ümidiyle.. Malesef yeni mezun gençler üretme yolları aramak yerine devlete kapağı atma peşinde.. Yazık o kpss ye harcadığınız zamana..
    Cevapla
  • Elaziğ 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be. Alkışlamaya devam. Işsizlik bitmek üzere
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE GEÇİLMEZ BAYRAĞIMIZ AY-YILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR BÜYÜK'VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN BİZDE'VARIZ VATAN SEVDALISIYIZ 2023 AKPARTİ TEŞKİLATIMIZ BİRİNCİLİK'İLE ZAFERLE KAZANIYOR MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİMİZE AK'PARTİMİZE GÖNÜLDEN YÜREKTEN BAĞLIYIZ BİZ'BİZE YETERİZ TÜRKİYEM 84 MİLYON VATAN SEVDALISIYIZ #ERDOĞANLA'BİRLİKTEYİZ# Akparti.........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri