Gençlik ve Spor Bakanlığı 6.771 memur, personel ve işçi alımı olacak! Alımlar ne zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2021 yılı içerisinde 8.121 memur, personel ve işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. Bakanlık ise geçtiğimiz günlerde 1.350 kişilik personel alım ilanı yayınladı ve başvuruları başlattı. Şimdi ise gözler kalan 6.771 memur, personel ve işçi alımında.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 6.771 memur, personel ve işçi alımı olacak! Alımlar ne zaman?
Gençlik ve Spor Bakanlığı 6.771 memur, personel ve işçi alımı olacak! Alımlar ne zaman?
GİRİŞ 22.08.2021 14:43 GÜNCELLEME 22.08.2021 14:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanlığı bu yıl 6.771 memur, personel ve işçi alımı daha yapacak. Bilindiği üzere Bakanlık geçtiğimiz günlerde 1.350 personel alımı için ilan yayınladı ve başvurular başladı. Yayınlanan ilan ile KPSS 60 puan şartı ile 350 Antrenör ve Spor Uzmanı, 1000 Spor Uzmanı alımı gerçekleştiriliyor. Alımların devamı olan 6.771 personel alımı için ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Bu açıklama ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 8.121 memur, personel ve işçi alımının müjdesi verilmiş oldu. İşte alımlara ilişkin merak edilen detaylar...

KPSS 60 puan ile Gençlik ve Spor Bakanlığı 1350 personel alım ilanı? Başvurular ne zaman başlıyor?KPSS 60 puan ile Gençlik ve Spor Bakanlığı 1350 personel alım ilanı? Başvurular ne zaman başlıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 8.121 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımının 350 Antrenör ve Spor Uzmanı, 1000 Spor Uzmanı toplamda 1350 personel alımı başvuruları eylül ayında gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen 6.771 memur, personel ve işçi alımının ne zaman başlayacağına ilişkin henüz ilan yayınlanmadı. İlanın bakanlık tarafından yayınlanması ile birlikte başvuru tarihinden kadrolara kadar merak edilen tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6.771 Memur, Personel ve İşçi Alımı Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Kamunun ve Belediyelerin Yürüttüğü projeler içinde genç istihdamını zorunlu kılıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız Bu yıl sözleşmeli ve işçi kadrosunda toplam 8 bin 121 kişi istihdam edecektir. Şehit Yakınları ve gazilerimizin istihdamını en son yaptığımız 333 atamayla toplamda 45 binin üzerine çıkardık."

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu resmi Twitter hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen müjdeyi duyurdu. İşte Bakan Kasapoğlu tarafından yapılan açıklama;

 

Genel Başvuru Şartları Neler?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

  • Kamu haklarından mahrum olmamak,

  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak

YORUMLAR 3
  • Yaşettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşsınırı kaldırın ögrenim durumuda kaldırın yada 40 yaş uzeri kamuda calsanlari emekli edin
    Cevapla
  • Erdal 2 yıl önce Şikayet Et
    Yas sınırı 45 olmasi lazim bu ne yani birde gün ve tarih vermissiniz
    Cevapla
  • Ferat akbaba 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah yaş şartı 40 olur. Gerçi biz 35 yaş üstü olanları T. C vatandaşı olarak görüyorsanız. Yeter artık her yerde 35 yaş sınırı askere alımlardada yaş 35 olsun ozaman ....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!