İŞKUR üzerinden TCDD KPSS şartsız sürekli işçi alım ilanı yayınladı! Son başvuru için bugün son...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), İŞKUR üzerinden personel alımı ilanı yayınladı. 19 Ekim 2021 tarihinde başvuruları toplamaya başlayacak olan kurum, adaylardan KPSS şartı aramıyor. işte 2021 TCDD sürekli işçi alımı resmi ilan metni ve merak edilen detaylar

İŞKUR üzerinden TCDD KPSS şartsız sürekli işçi alım ilanı yayınladı! Son başvuru için bugün son...
İŞKUR üzerinden TCDD KPSS şartsız sürekli işçi alım ilanı yayınladı! Son başvuru için bugün son...
GİRİŞ 25.10.2021 09:32 GÜNCELLEME 25.10.2021 09:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD),Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden KPSS şartı olmaksızın sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Yayınlanan ilan ile üniversitelerin bazı bölümlerinden mezun olma şartı araya kurum, başvuruları İŞKUR üzerinden toplayacak. İşte TCDD sürekli işçi alımı başvuru detayları...

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) sürekli işçi alımı başvuruları 19 Ekim 2021 tarihinde başlayıp 25 Ekim 2021 tarihinde sonra erecek. 

Adaylar TCDD web sitesi (http://www.tcdd.gov.tr duyurular bölümünde yayımlanan İş Talep Bilgi Formu ve gerekli belgeler ile birlikte başvuru tarihleri arasında başvurularını şahsen gerçekleştirebilecek. 

Başvuru şartları Neler?

1-Demiryolu Trafik Kontrolörü sanat kolunda işe alınacak adaylar İSTANBUL il sınırlarında bulunan işyerlerimizde çalıştırılacaktır.

2-Adaylarda, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 46 yaşından gün almamış olmak,

3-Adaylarda, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibarıyla meslek liselerinin Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik, Makine, Motor, Mekatronik bölümleri ile meslek yüksekokullarının Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik, Makine, Motor, Mekatronik programları ve denklik grubunda yer alan bölüm ve programların birinden mezun olmak Lisans mezunu olarak gelenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

4- Adaylarda, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibarıyla kent içi raylı sistemlerde 3 yıl tren sürücüsü (Tren Makinisti, Tramvay/Metro Sürücüsü (Vatman)) veya 2 yıl trafik kontrolörü (Demiryolu Trafik Kontrolörü, Trafik Baş Kontrolörü (Demiryolu), Kent İçi Raylı Sistemler Trafik Kontrolörü) olarak çalışmış olma şartı aranmaktadır. Adaylar bu çalışmalarını karekodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü ile belgeleyecektir. Bu belge e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacaktır.

5- İŞKUR’ca gönderilen nihai listedeki adayların; ilanda belirtilen şartları taşıyıp taşımadıkları noter huzurunda 17.11.2021 tarihinde yapılacak kura çekimi öncesi aşağıda belirtilen belgeler ile TCDD web sitesi (http://www.tcdd.gov.tr/) duyurular bölümünde ilan edilecek tarihler arasında TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığında kontrol edilecek ve belgeleri alınacaktır.

6- Tecrübe şartı istenen taleplerimize başvuru yapan adaylar, bunu belgeleyemedikleri takdirde haklarında tutanak düzenlenecek ve Türkiye İş Kurumuna gerekli şartları taşımadığı için başvurusunun kabul edilmediği bildirilecektir.

İstenen Belgeler Neler?

  1. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

  2. TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı belgesi (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden) alınacaktır. Adli sicil kaydı bulunanlar, adli sicil kaydında geçen kararlarla ilgili mahkeme kararlarını getirecektir.

  3. Öğrenim belgesi fotokopisi (Öğrenim belgesinde alanı/dalı belirtilmiş olacaktır.)

  4. Askerlik durum belgesi (Getirecekleri belgede terhis, tecil, bedelli veya muaf olduğunu belirtilecektir.),

  5. E-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınan Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi

  6. E-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınan Karekodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü,

  7. TCDD web sitesi (http://www.tcdd.gov.tr duyurular bölümünde yayımlanan İş Talep Bilgi Formu (Form tükenmez mavi kalemle el yazısıyla doldurulacak ve imzalanacaktır.),

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 3
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    belediyeden atılan adamlarına iş bulmuşlar 3 yıl tramvay metro sürücüsü 2 yıl kontrolörlük tecrübesi bu tecrübenin kimde olduğu zaten belli adrese teslim iş ilanı
    Cevapla
  • Uğur 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tam isabet
    Cevapla
  • diplomalı işsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...