RTEÜ en az KPSS 60 puan ile sözleşmeli personel alım ilanı! Son başvuru ne zaman bitecek?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi en az KPSS 60 puan ile sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Başvuruları 30 Kasım tarihi itibari ile toplamaya başlayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasından istidam sağlayacak. İşte başvuru detayları

RTEÜ en az KPSS 60 puan ile sözleşmeli personel alım ilanı! Son başvuru ne zaman bitecek?
RTEÜ en az KPSS 60 puan ile sözleşmeli personel alım ilanı! Son başvuru ne zaman bitecek?
GİRİŞ 03.12.2021 10:25 GÜNCELLEME 03.12.2021 10:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/b maddesi ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca, Üniversitemiz merkez ve bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istidam sağlayacak kurum başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıkladı. Ayrıca kurum en az KPSS 60 puan şartı arıyor. İşte RTEÜ personel alımı resmi ilan metni...

Benzine, LPG'ye ve Mazota (Dizel) yeniden zam geldi! Gece yarısından itibaren...Benzine, LPG'ye ve Mazota (Dizel) yeniden zam geldi! Gece yarısından itibaren...

Altın fiyatları yeniden tırmanışa geçti! 3 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatlarıAltın fiyatları yeniden tırmanışa geçti! 3 Aralık Gram Altın, Çeyrek Altın, Bilezik fiyatları

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 30 Kasım 2021 tarihi itibari ile başlayıp 14 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek.
Adaylar başvurularını gerekli belgeler ile birlikte üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. 

Başvuru İçin Gerekli Belgeler Neler?

1- Başvuru Formu (http://personel.idari.erdogan.edu.tr/ web adresinden temin edilebilir.)

2- Diploma veya mezuniyet belgesi (e-Devlet’ten barkodlu belge oluşturularak alınabilir. Diğer türlü ibraz edilecek belge noter onaylı olmalıdır.)

3- Nüfus kayıt örneği (e-Devlet’ten barkodlu belge oluşturularak alınabilir.)

4- 1 adet vesikalık fotoğraf (Başvuru formuna eklenecektir.)

5- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-Devlet’ten barkodlu belge oluşturularak alınabilir.)

6- Adlî sicil kaydı (e-Devlet’ten barkodlu belge oluşturularak alınabilir.)

7- 2020/KPSS Sonuç Belgesi.

8- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonunda istihdam edilecekler için özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartı.

9- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonunda istihdam edilecekler için başvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla, istenen boy-kilo şartına sahip olduğuna ilişkin resmî veya özel sağlık kurumlarından alınmış onaylı belge.

10- İstenen Alanlar İçin Tecrübe Sahibi Olduğunu Gösterir SGK Hizmet Dökümü Belgesi (SGK Tescil ve Hizmet Dökümü/İşyeri Unvan Listesi başlığıyla e-Devlet sisteminden alınan SGK Hizmet Dökümü belgesi barkodlu; SGK’dan alınan SGK Hizmet Dökümü Belgesi ise onaylı olmalıdır. SGK Hizmet Dökümü Belgesinde ilgili kişinin söz konusu alanda çalışmış olduğunu gösteren meslek kodu yer almalıdır. SGK Hizmet Dökümü Belgesinde meslek kodu bulunmayanlar ise çalışmış oldukları Kurum/Firma/İş Yerinden istenen tecrübe şartı alanında çalışmış olduklarına dair onaylı çalışma belgesini ibraz etmelidirler.)

11- “Bu pozisyonda istihdam edilecekler vardiyalı çalışma sistemine göre çalıştırılacaklardır.”şartı istenen pozisyonlar için vardiyalı çalışmasına engel olmadığına ilişkin resmî veya özel sağlık kurumlarından alınmış onaylı sağlık raporu. (Bu belge sonuçlar açıklandıktan sonra sıralamaya girip yerleşme hakkı kazanan adaylardan istenecektir.)

12- Tüm pozisyonlar için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmadığına ilişkin resmî veya özel sağlık kurumlarından alınmış onaylı sağlık raporu. (Bu belge sonuçlar açıklandıktan sonra sıralamaya girip yerleşme hakkı kazanan adaylardan istenecektir.)

13- Emeklilik ve yaşlılık aylığı alıp almadığına ilişkin SGK’dan alınacak belge. (Bu belge sonuçlar açıklandıktan sonra sıralamaya girip yerleşme hakkı kazanan adaylardan istenecektir.)

Başvuru Şartları Neler?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartlara haiz olmak.

2- Öğrenim durumu ön lisans olan pozisyonlara başvuracaklar için 2020 yılı KPSSP93; Ortaöğretim (Lise ve Dengi) olan pozisyonlara başvuracaklar için 2020 yılı KPSSP94 puanına sahip olmak.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek Madde 1 “… Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” şartını sağlıyor olmak.

5- 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. 6- 657 sayılı Kanun'un 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 2
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu yaş şsrtını ksldırın artık her kum için 35 45 yasında olanlar aç mı kalsın insaf ya Suç nedir
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu 35 yaş muhabbeti anlamadık o zaman 35 girenler aç kalsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...