Sağlık Bakanlığı 40 memur alımı yapacağını duyurdu! Sınav başvurusu ne zaman yapılacak?

T.C. Sağlık Bakanlığı KPSS 80 puan ile müfettiş yardımcısı alım ilanı yayınladı. En az 4 yıl süreli lisans eğitimi veren iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, hukuk, iktisat ve işletme fakültelerinden veya bunlara denkliği bulunan öğretim kurumlarından mezun olan adaylar arasından istidam sağlayacak Bakanlık, başvuru sürecine ilişkin tüm detayları açıkladı. İşte detaylar

Sağlık Bakanlığı 40 memur alımı yapacağını duyurdu! Sınav başvurusu ne zaman yapılacak?
Sağlık Bakanlığı 40 memur alımı yapacağını duyurdu! Sınav başvurusu ne zaman yapılacak?
GİRİŞ 24.12.2021 08:59 GÜNCELLEME 24.12.2021 09:00

T.C. Sağlık Bakanlığı, 30 Ocak 2022-18 Şubat 2022 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak giriş (sözlü) sınavı ile 40 adet müfettiş yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin tüm esasları adaylar ile paylaşan kurum, en az 80 KPSS puan şartı arıyor. Ayrıca başvuruda bulunmak isteyen adayların en az 4 yıl süreli lisans eğitimi veren iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, hukuk, iktisat ve işletme fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilmiş yurtiçi ve yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olması gerekiyor. Peki Sağlık Bakanlığı müfettiş yardımcısı yardımcısı alımı başvuruları nasıl yapılacak?

Altın fiyatları ne kadar oldu? 23 Aralık anlık Gram altın Çeyrek altın Bilezik alış satış fiyatıAltın fiyatları ne kadar oldu? 23 Aralık anlık Gram altın Çeyrek altın Bilezik alış satış fiyatı

Benzin ve Mazot (Dizel) ve LPG'ye indirim ne zaman olacak mı? Akaryakıt fiyatında yeni ÖTV kararı...Benzin ve Mazot (Dizel) ve LPG'ye indirim ne zaman olacak mı? Akaryakıt fiyatında yeni ÖTV kararı...

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

T.C. Sağlık Bakanlığı 40 müfettiş yardımcısı alımı başvuru tarihleri arasında e-Devlet - Sağlık Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Sağlık Bakanlığı personel müfettiş yardımcısı yardımcısı alımı başvuruları 27 Aralık 2021 tarihinde saat 00.01’de başlayıp, 09 Ocak 2022 tarihinde saat 23.59’da sona erecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak. 

b) En az 4 yıl süreli lisans eğitimi veren iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, hukuk, iktisat ve işletme fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilmiş yurtiçi ve yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

 c) Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış KPSS sonuçları esas alınmak kaydıyla; KPSSP9, KPSSP11, KPSSP28, KPSSP33, KPSSP38, KPSSP43, KPSSP48 puan türlerinin herhangi birinden en az 80 puan almış olmak. 

ç) Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak. (01.01.1987 tarihinden sonra doğanlar) 

d) Adli sicil yönünden müfettişliğe engel hali bulunmamak. e) Sağlık durumu bakımından yurdun her yerinde görev ve yolculuk yapmaya elverişli olmak

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!