MEB personel alımı ilanını yayınladı! Lise mezunu adaylar için başvuruların bitiş tarihi belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlığı, Güvenli Okullaşma ve Uzaktan eğitim projesi kapsamında danışman alımı yapılacağını duyurdu. Müracaatlar internet üzerinden yapılırken başvuru yapamaya hazırlananlar için sözleşmeli personel alımı şartları tek tek açıklandı. 100 personel alımı için en az 3 yıllık deneyim ve lise mezunu şartı aranıyor. İşte MEB tarafından yayınlanan personel alımı ilanının detayları...

MEB personel alımı ilanını yayınladı! Lise mezunu adaylar için başvuruların bitiş tarihi belli oldu!
MEB personel alımı ilanını yayınladı! Lise mezunu adaylar için başvuruların bitiş tarihi belli oldu!
GİRİŞ 29.12.2021 14:05 GÜNCELLEME 29.12.2021 14:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde Satın Alma ve Sözleşme Yönetimi bünyesine personel alımı yapılacağını duyurdu. Alımlar için başvuru şartları duyurulurken en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. İşe alımlarda değerlendirme sürecinde mesleki deneyim, Microsoft Office gibi bilgisayar programlarının kullanılması, yabancı dil gibi kriterler belirleyici olacak. Başvuru yapmak isteyen adayların herhangi bir kuruma direkt olarak müracaat etmesine gerek bulunmazken başvurular internet üzerinden gerçekleştirilecek. MEB yayınladığı personel alımı ilanıyla işe alım özel şartları, başvuru tarihleri ve diğer tüm detayları duyurdu...

Milli Eğitim Bakanlığı 100 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Bilimleri Teknolojileri Genel Müdürlüğüne 100 danışman alınacağını duyurdu. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 3 Ocak 2022 saat 17:00'a kadar internet üzerinden başvurularını yapabilirler.

Güvenli Okullaşma ve Uzaktan Eğitim Projesi personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar buradan başvuru ekranına erişebilirler. e-Devlet'e yönlendirilen adaylar şifresiyle giriş yaparak karşılarına gelen ekranda iletişim bilgileri, başvurulacak alan, mezun olunan gibi kişisel bilgileri doldurarak müracaat edebilirler. Adaylar ilan metnine buradan ulaşabilir.

Başvuru Şartları Neler?

  • Üniversitelerin lisans ve/veya yüksek lisans programlarından mezun olmak,

  • En az 5 (beş) yıllık genel/mesleki deneyime sahip olmak;

  • Dünya Bankası satın alma usulleri konusunda en az 3 (üç) yıllık deneyime sahip olmak;

  • Tercihen Kamu İhale Kanunu veya Uluslararası Finans Kuruluşlarının satın alma

  • süreçlerinde deneyim sahibi olmak,

  • Büro otomasyon araçlarını ve Microsoft Office Programlarını (Excel, Word, Powerpoint

  • vs.) kullanabilmek,

  • İngilizce ve Türkçeyi iyi derecede yazabiliyor ve konuşabiliyor olmak.

Değerlendirme Kriterleri İlan Metninde Yayınlandı!

Milli Eğitim Bakanlığı, personel alımlarında değerlendirme sürecinde dikkate alınacak kriterleri de metinle birlikte yayınladı. En az 5 yıllık mesleki deneyime sahip olmak 20 puan, Dünya Bankası satın alma usulleri konusunda en az 3 yıllık deneyim sahibi olmak 60 puan, İngilizceyi ve Türkçeyi iyi derecede yazabiliyor ve konuşabiliyor olmak 10 puan, Microsoft Office programlarını kullanabilmek 5 puan değerlendirme etki edecek.

YORUMLAR 1
  • A.ÇAKAL 2 yıl önce Şikayet Et
    YAhu aldı başınıa gidiyor deneyimli olmak adam çalışmadan nasıl deneyimli olacak şimdi birde bu çıktı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!