Akdeniz Üniversitesi KPSS 60 puan ile hemşire alımı yapacak! Başvurular ne zaman bitiyor?

Akdeniz Üniversitesi KPSS 60 puan ile hemşire alımı yapacağını ilan etti. Yayınlanan ilan ile başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, başvuruları online olarak toplamaya başladı. İşte başvuru şekli...

Akdeniz Üniversitesi KPSS 60 puan ile hemşire alımı yapacak! Başvurular ne zaman bitiyor?
Akdeniz Üniversitesi KPSS 60 puan ile hemşire alımı yapacak! Başvurular ne zaman bitiyor?
GİRİŞ 05.03.2022 09:39 GÜNCELLEME 05.03.2022 09:40

Akdeniz Üniversitesi, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan, "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara" göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca 24 hemşire alımı yapacağını açıkladı. En az KPSS 60 puan şartı arayan üniversite, Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olma şartı arıyor. İşte başvuru detayları...

Son Başvuru Ne Zaman?

Akdeniz Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 1 Mart 2022 tarihinde başlayıp 15 Mart 2022 tarihine kadar devam ediyor.

Başvuru için adaylar http://mobil.hastane. akdeniz.edu.tr/personelkayit web adresi üzerinden başvuru yapacağı pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yükleyecerek başvuru sürecini kolayca tamamlayabilecek.

BAŞVURU EKRANI

Başvuru Şartları Neler?

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 

2) Belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. 

3) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 

4) 657 sayılı Kanun’un 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak. 

5) Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan lisans mezunları için 2020 KPSS (P3) puanı esas alınacaktır. Hemşire adaylarının 60 (altmış) ve üzeri puana sahip olması gerekmektedir. 

6) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 

7) Son 1 (bir) yıl içerisinde 657 sayılı Yasa’nın 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak. 

8) Başvuracak adayların başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir. 

9) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun