Muş Alparslan Üniversitesi en az lise mezunu personel almaya başladı! Son başvuru ne zaman bitiyor?

Muş Alparslan Üniversitesi en az lise mezunu personel alım ilanı yayınladı. Temizlik Görevlisi, Bakım Görevlisi ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında görevlendirme yapacak olan üniversite adaylardan en az 50 KPSS puan şartı arıyor. İşte başvuru şekli...

Muş Alparslan Üniversitesi en az lise mezunu personel almaya başladı! Son başvuru ne zaman bitiyor?
Muş Alparslan Üniversitesi en az lise mezunu personel almaya başladı! Son başvuru ne zaman bitiyor?
GİRİŞ 11.06.2022 09:14 GÜNCELLEME 11.06.2022 09:15

Muş Alparslan Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca sözleşmeli personel alımı için düğmeye bastı. Alım yapacağı kadro ve kadrolara ilişkin ayrıntıları açıklayan kurum, adaylardan en az 50 KPSS puan şartı arıyor. 6 Haziran itibari ile başvuruları şahsen toplayacak olan Alparslan Üniversitesi, en az lise mezun adaylar arasından istihdam sağlayacak. İşte alım yapacağı kadrolar...

Başvurular Ne Zaman Bitecek?

Muş Alparslan Üniversitesi personel alımı başvuruları 6 Haziran 2022 tarihinde başladı! Adaylar 20 Haziran 2022 tarihine kadar Muş Alparslan Üniversitesi Güzeltepe Külliyesi Personel Daire Başkanlığı, Diyarbakır Yolu 7. km, 49250 Merkez/Muş adresinde yer alan Muş Alparslan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına gerekli belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Posta, fax veya internet üzerinden yapılacak başvurular işleme alınmayacak.

Kadro DetaylarıKadro DetaylarıKadro Detayları

Başvuru Şartları Neler?

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2) Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

3) Yapılacak olan, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak.

4) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5) Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak.

6) 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir.

7) Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir.

8) Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-6’ncı maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birinin taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

9) Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecektir. Birden fazla pozisyona başvuru yapılması halinde adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

10) Sözleşmeli personel pozisyonlarına ait görev tanımındaki işler ve görev yerleri bilgilendirme amacıyla yazılmıştır. İdare ihtiyaç duyulması halinde yeni görev yerleri ve görevlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Gerekli Belgeler Neler?

1) Başvuru Formu Üniversitemiz internet sayfasından temin edilecektir. (Fotoğraflı ve imzalı), (Adaylar başvuracağı unvanı belirtmek zorundadır.)

2) Nüfus cüzdanı/TC kimlik kartı fotokopisi (Net ve okunur olmalıdır.)

3) Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi (e-Devlet çıktısı kabul edilecek olup sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)

4) 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (Sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)

5) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak (Askerlik Durum Belgesi eDevlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)

6) Adli Sicil Kaydı (e-Devletten resmi kurum/memuriyet seçeneği kullanılmalı.)

7) Başvurulan unvanda isteniyor ise, iş tecrübesini gösterir onaylı belge/katılım belgesi/sertifika.

8) Detaylı Hizmet Dökümü (e-Devletten SGK tescil ve hizmet dökümü/barkotlu belge oluştur seçeneği kullanılmalı.)

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu