ODTÜ en az 50 KPSS puan ile personel alımı yapacak! Başvuru detayları neler?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi KPSS 50 puan ile personel alım ilanı yayınladı. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan kurum en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıkladı. İşte başvuru şekli...

ODTÜ en az 50 KPSS puan ile personel alımı yapacak! Başvuru detayları neler?
ODTÜ en az 50 KPSS puan ile personel alımı yapacak! Başvuru detayları neler?
GİRİŞ 17.09.2022 09:27 GÜNCELLEME 17.09.2022 09:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Büro Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Tekniker ve Temizlik Görevlisi kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arsasından yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın istihdam sağlayacağını açıklayan kurum, yine adaylardan en az 50 KPSS puan şartı arıyor. İşte başvuru detayları...

Emekliye 8 bin TL promosyon! Ziraat, VakıfBank, HalkBank, QNB, Garanti, Akbank yeni promosyonlarıEmekliye 8 bin TL promosyon! Ziraat, VakıfBank, HalkBank, QNB, Garanti, Akbank yeni promosyonları

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Orta Doğu Teknik Üniversitesi  personel alımı başvuruları 14 Eylül 2022 tarihinde başlayıp 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:1 Çankaya/Ankara adresinde yer alan Orta Doğu Teknik Üniversitesi/Evrak ve Arşiv Müdürlüğü'ne şahsen veya posta yolu ile başvuruda bulunabilecek.

Kadro ve Kontenjan

BAŞVURU EVRAKLARI

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

2. Diplomanın okul ya da noter onaylı sureti veya e-devlet’ten alınan ve doğrulama kodu bulunan mezuniyet belgesi.

3. 2020 yılı KPSS (P93) veya KPSS (P94) puan türünden birini içeren, üzerinde doğrulama kodu bulunan KPSS sonuç belgesi.

4. Askerlik Durum Belgesi (e-devlet üzerinden barkodlu belge) (Erkek adaylar)

5. SGK Tüm Hizmet Dökümü (e-devlet üzerinden barkodlu belge)

“SGK Tescil ve Hizmet Dökümü/İşyeri Unvan Listesi” sekmesi üzerinden tüm hizmet bilgilerini içerir (4A, 4B ve 4C Tescil Bilgileri) barkodlu belge oluşturulacaktır. Destek Hizmetleri-Basit Bakım pozisyonuna başvuranlar için Sertifika, Ustalık ya da Kalfalık belgesine sahip başvuru adayı, ilgili belgeyi ibraz edecektir.

6. Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden barkodlu belge)

v7. Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuranlar için

ODTÜ kampüs

BAŞVURU ŞARTLARI

1. Türk vatandaşı olmak.

2. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

4. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği (Askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş) olmamak. Koruma ve Güvenlik Görevlisi için başvuracak adayların askerliğini yapmış olması gerekmektedir.

5. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile;

a. Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak.
b. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkûm olmamak.
c. Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.

6. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek.

7. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmamak.

8. Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi (40) saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

9. Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

RESMİ İLAN METNİNE ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 1
  • Turancılar 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaman zaman kurumlar KPSS puanıyla personel alımı yapacağını açıklıyor. En az 50-60-70 puan şartı aranıyor, madem bu kadar düşük puanla personel alınacaksa neden KPSS sınavı yapılıyor. Demek ki sınavdan alınan puanın bir kıymeti yok, 100 ile 50 puanın bir farkı yoksa sınava da gerek yok. Başka bir sistem kurulmalı personel alımında
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi