Marmara Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için bugün son gün...

Marmara Üniversitesi KPSS puan sıralamasını esas alarak belirtilen kadrolara personel alımı yapacağını ilan etti. Başvuru şartları ve sürecine ilişkin detayları açıklayan üniversite en az lise mezunu adaylar arasından alım gerçekleştirecek.

Marmara Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için bugün son gün...
Marmara Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı! Başvuru için bugün son gün...
GİRİŞ 16.02.2023 09:20 GÜNCELLEME 16.02.2023 09:31

Marmara Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sağlık Teknisyeni, Hasta Bakım Temizliği Personeli, Bahçıvan, Kaloriferci, Şoför ve Temizlik Görevlisi kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin detayları açıklayan Üniversite en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacak.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Marmara Üniversitesi personel alımı başvuruları 2 Şubat 2023 tarihinde başlayıp 16 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar gerekli belgeler ile birlikte https://persis.marmara.edu.tr/ internet adresi üzerinden başvuruları online olarak topluyor. 

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- Başvuracak adaylarda 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2- 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Başvurularda 2022 KPSS P94 Puanı esas alınacaktır.

3- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olması

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

5- Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3.maddesi uyarınca arşiv araştırması yapılacaktır. Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...