İŞKUR üzerinden en az lise mezunu 1.343 Büro Personeli alımı yapılıyor! Başvuru detayları neler?

İŞKUR üzerinden en az lise mezunu 1.343 Büro Personeli alımı başladı. Başvuru süreci ve ilanlara ilişkin merak edilen detaylar Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası zerinden paylaşıldı.

İŞKUR üzerinden en az lise mezunu 1.343 Büro Personeli alımı yapılıyor! Başvuru detayları neler?
İŞKUR üzerinden en az lise mezunu 1.343 Büro Personeli alımı yapılıyor! Başvuru detayları neler?
GİRİŞ 02.03.2023 09:50 GÜNCELLEME 02.03.2023 09:54

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden en az lise mezunu adaylar arasından 1.343 Büro Personeli alımı yapılacağı açıklandı. Kamu ve özel sektör olmak üzere bir çok alanda istihdamı sağlanacak adaylar Türkiye'nin farklı illerinde görevlendirilecek. İlana göre değişiklik göstermekle birlikte bazı kurumlar adaylardan KPSS puan şartı ararken bazı kurumlar ise KPSS puan şartı aramıyor. İşte İŞKUR Büro Personeli alım ilanları...

İŞKUR BÜRO PERSONELİ ALIMI NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden Büro Personeli alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapın "Meslek" yazan kutucuğa "Büro Personeli" yazın ve ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde "Başvur" butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve akabinde kaydederek giriş yapın.

İŞKUR BÜRO PERSONELİ İŞ İLANLARI
İŞKUR GİRİŞ

İŞKUR ÜYELİK İŞLEMİ

Türkiye İş Kurumu

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

a-) Türk Vatandaşı olmak,

b-) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c-) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d-) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

e-) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

f) En az lise mezunu olmak

İŞKUR'A NASIL KAYIT YAPTIRILIR (2023)?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu