Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan dev personel alımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2 bin 431 personel alacak. Alımlar, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan dev personel alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan dev personel alımı
GİRİŞ 20.04.2023 18:31 GÜNCELLEME 20.04.2023 18:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 431 personel alımı yapacak. Alınacak personelin kadroları, aile sosyal destek personeli, avukat, büro personeli, sosyal çalışmacı, psikolog, çocuk gelişimcisi, fizyoterapist, diyetisyen, hemşire, diğer sağlık personeli, öğretmen ile yurt yönetim personeli, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ve destek personeli (engelli, yaşlı, çocuk bakımı) gibi meslek gruplarından oluşacak.

Alımlar önümüzdeki hafta içerisinde Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak. Sadece KPSS puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek.

Alıma ilişkin duyuru, ilan ve başvurular Bakanlığın internet sitesinden önümüzdeki günlerde ulaşılabilir olacak.

KAYNAK: TRT HABER

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Hangi bakım personeli 10 bin maaş alıyor videosunu ben yapıyorum normal memurdan daha fazla maaş alıyor ortalama 15 bini buluyor
    Cevapla
  • Sakarya 11 ay önce Şikayet Et
    Yan gel Osman garibim bakım personeli 10000 lira maaş memur lar yan gel yat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor