Söz ve Müzik'in ilk konuğu şair Cemal Safi olacak

Mehmet Ercan ve Mustafa Bozkurt’un hazırlayıp sunduğu “Söz ve Müzik” ilk konuğu usta şair Cemal Safi ile Kanal 7 ekranlarında başlıyor.

Söz ve Müzik'in ilk konuğu şair Cemal Safi olacak
Söz ve Müzik'in ilk konuğu şair Cemal Safi olacak
GİRİŞ 17.01.2016 15:18 GÜNCELLEME 19.01.2016 11:05

Mehmet Ercan ve Mustafa Bozkurt’un hazırlayıp sunduğu “Söz ve Müzik” Kanal 7 ekranlarında başlıyor. ‘İçinizden geçenlerin değil, içinizde kalanların’ programı Söz ve Müzik’te şiir, müzik ve sohbet bir arada olacak. Programın ilk konuğu ise Cemal Safi olacak…

O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Mustafa Bozkurt ve Radyo 7’de programcı, aynı zamanda yazar Mehmet Ercan’ın geçtiğimiz iki yıl boyunca Türkiye ve Avrupa’nın birçok ülkesinde sahneledikleri “Söz ve Müzik” Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

12 yaşından beri bağlama eğitmenliği yapan Mustafa Bozkurt ve 20 yıldır radyo programcılığı yapan Mehmet Ercan’ın, mesleki yaşantılarındaki trajikomik hadiseler ile Türk müziğinin en güzel eserlerini bir araya getiren ‘Söz ve Müzik’ Kanal 7’de hayat bulacak.

‘Söz ve Müzik’te Mehmet Ercan, genel olarak kendi şiirlerini seslendirirken, ünlü şairlerin eserlerine de yer verecek. Mustafa Bozkurt, halk müziğinden en güzel eserleri ve popüler şarkıları kendi yorumuyla seslendirecek. İkiliye canlı yayında orkestra da eşlik edecek.

Söz ve Müzik’in  ilk konuğu usta Şair Cemal Safi olacak. Şiirleri başta Orhan Gencebay, Muazzez Abacı ve Candan Erçetin olmak üzere pek çok usta sanatçı tarafından bestelenen Safi, programda yaşam öyküsünü anlatırken aynı zamanda sevilen şiirlerini de seslendirecek.

Mehmet Ercan ve Mustafa Bozkurt’un sunumuyla Söz ve Müzik her hafta Salı günü canlı yayınla 23.45’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi