Serkan Aksarı’nın İlahi Albümü Çıktı

Birbirinden güzel ilahilerin ve kendi bestelerininde olduğu Serkan Aksarı’nın “GÜL Olmasaydı’’ albümü Origami Ajans etiketiyle piyasalarda.

Serkan Aksarı’nın İlahi Albümü Çıktı
Serkan Aksarı’nın İlahi Albümü Çıktı
GİRİŞ 22.01.2016 18:01 GÜNCELLEME 22.01.2016 18:01

GÜL Olmasaydı albümünde sözleri ve bestesi kendisine ait olan eserlerle birlikte yedi eseri seslendiren Serkan Aksarı aynı zamanda anonim eserlerede yer vermiş durumda. Serkan Aksarı ‘‘Küçüklükten gelen bir dergah geleneğinin olduğunu ve bu geleneğe kısa bir ara verdikten sonra yeniden o manevi atmosfere yöneldiğini, bu anlamda manevi kuvvete de ihtiyaç duyuyorum’’ dedi.

Özelikle yakın dönemde yaşanan terör olaylarına da değinen Serkan Aksarı ölümün her an kapımızda olduğunu ve ölümü az da olsa düşünüp idrak edelim diye Ölümlü Dünya eserini bestelediğini ve bu esere şimdiden ciddi bir ilgi olduğunu söyledi. Albüme adını veren GÜL Olmasaydı eseri de şiirsel bir havayla seslendirilip arada nakaratlar ile çok daha anlamlı hale geldi.

MÜZİK YÖNETMENİ VE ARANJÖR; TANER DEMİRALP

Albümün müzik yönetmenliğini ve aranjörlüğünü, Mustafa Demirci, Halil Necipoğlu, Dursun Ali Erzincanlı gibi isimlerin aranjörlüğünüde üstlenen Taner Demiralp yaptı. Demiralp; GÜL Olmasaydı albümüne ciddi emek verdiklerini ifade eden Demiralp bu çalışmanın meyvelerini yakın zamanda alacaklarını piyasada iz bırakan bir albüm olacağını sözlerine ekledi.

ÖZEL ORGANİZASYONLARIN ARANAN ADI, SERKAN AKSARI

Serkan Aksarı yıllarca spikerlik, sunuculuk vasıflarının yanında artık sahne performansıylada tasavvuf alanında çalışmalarına yoğun bir çalışma ile devam edecek. GÜL Olmasaydı albümü sonrası özellikle konser organizasyonlarıyla çok daha güzel çalışmalara imza atacak. Belediye organizasyonları, halka açık konserler ve özel gecelerde bundan sonra Serkan Aksarı adını daha çok duyacağız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi