Dünyaca ünlü sanatçılar Antalya'da

EXPO 2016 Antalya’da mayıs ayı içerisinde dünyaca ünlü Stomp Grubu, Jose Carreras, Emma Shapplin ve Level 42 konser verecek.

Dünyaca ünlü sanatçılar Antalya'da
Dünyaca ünlü sanatçılar Antalya'da
GİRİŞ 05.05.2016 13:22 GÜNCELLEME 05.05.2016 13:22

Plastik variller, teneke çöp kutuları, süpürge gibi eşyaların çıkardıkları sesle ritim ve dansı birleştiren dünyaca ünlü STOMP gurubu 5-8 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da konser verecek. EXPO 2016 Antalya’da  ayrıca mayıs ayı içerisinde Jose Carreras, Emma Shapplin ve Level 42 de konser verecek

YILDIZLAR GEÇİDİ


“Çiçek ve çocuk” temasıyla 23 Nisan’da kapılarını açan EXPO 2016 Antalya’da Mayıs ayı boyunca her yaş grubuna hitap edecek farklı konserler düzenlenecek. Mayıs ayı etkinlik takvimi hakkında bilgi veren EXPO 2016 Antalya Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Işık, efsane tenor Jose Carreras’ın 7 Mayıs akşamı Antalya Senfoni Orkastrası ile, 14 Mayıs’ta ise Fransız soprano Emma Shapplin’in yine Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ile Kongre Merkezinde konser vereceğini söyledi. 

RENKLİ ŞOVLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

İlk şovlarını dün akşam yapan STOMP Grubu renkli şovlarıyla dikkati çekti. Çöp kovaları ve varilleri kullanarak gösteri yapan grup üyeleri sempatik hareketleriyle de beğeni topladı. Grup üyelerinden Philip Batcelon, EXPO 2016 Antalya alanının çok güzel bir alan olduğunu belirterek “Biz burada olmaktan dolayı çok memnunuz. Antalya’da bulunan herkesi bu alanı ve tabi ki bizim şovumuzu görmeye davete diyorum” dedi.



STOMP Grubu 5-8 Mayıs tarihleri arasında Turkcell Büyük Amfitiyatro’da her akşam 21:00’de sahne alacak. Grubun konserini EXPO 2016 Antalya sergi alanına giriş yapanlar ücretsiz olarak izleyebilecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!