Cep telefonu yerine tüy dökücü gönderdiler

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde muhasebeci Hasan Fehmi Dikel'e, internet üzerinden siparişini verdiği cep telefonu yerine tüy dökücü krem gönderildi.

Cep telefonu yerine tüy dökücü gönderdiler
Cep telefonu yerine tüy dökücü gönderdiler
GİRİŞ 15.01.2014 15:39 GÜNCELLEME 15.01.2014 15:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şarkikaraağaç İlçesi'nde, özel bir şirketin muhasebe servisinde çalışan 42 yaşındaki Hasan Fehmi Dikel, internette reklamını gördüğü cep telefonu ve tablet bilgisayarın fiyatını uygun bulup yine internet üzerinden 2 cep telefonu ve 1 tablet bilgisayar siparişi verdi. Kredi kartıyla ödeme yapan Dikel'e, 1 hafta sonra siparişi kargoyla gönderildi. Kargoyu teslim alan Dikel'in açtığı paketten, cep telefonu ve bilgisayar yerine tüy dökücü krem çıktı.

Ürünler için 600 TL ödeme yaptığını anlatan Dikel, "Tüy dökücüleri görünce büyük şok yaşadım. Ödemeyi kredi kartıyla yaptığım için ilk olarak hesabımı kontrol ettim. Fazladan para çekilmediği için mutlu oldum" dedi.

Dolandırıldığını belirten Hasan Fehmi Dikel, "Benim gibi günde 5 kişiyi dolandırsalar elde ettikleri haksız kazancın boyutunu artık siz düşünün. Firma hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Ancak muhatap bulabileceğimizi sanmıyorum. İnternetten alışveriş yapanlar mutlaka bilinen, güvenilir firmalardan alışveriş yapsın. Aksi halde benzer bir sonla karşılaşabilirler" dedi.

Saçlarının döküldüğünü de kaydeden Dikel, "Bari başka bir şey gönderselerdi işime yarardı. Zaten kelim, tüy dökücü krem bir işime yaramayacak" diye espri yaptı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Hicret Taylan ÇAKMAKCI 10 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık Geçinen Tipler :). Arkadaş 600 TL'ye 2 Cep Telefonu ve Laptop'u aldığında arkadaşlarına diyecektiki; Olum benim gibi akıllı olacan gidipte salak gibi aynı marka modele 2 bin TL vermeyecen. Şimdi bunları arkadaşlarına diyemediğine üzüldüm. Neyse artık kıllı bir arkadaşı vardır bari elindekileri ona hediye etsin uyanık vatandaşımız.
    Cevapla
  • ümit durgun 10 yıl önce Şikayet Et
    tüy de dökmez onlar. Defalarca haberlere konu oldu ama bazıları anlamamakta ısrarlı. 2 telefon bir tableti 600 tl'ye alacağını düşünüyorsan o tüy dökücüyü de hakettin demektir. Yalnız o tüy dökücülerde bir işe yaramaz sadece kaşıntı yapar, dikkat et.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler