TV programını taklit etti, dayak yedi

Şafak Sezer'in oynadığı reklam filmine ilham olan Esra Ceyhan'ın programındaki bir konuğun kendini yerde yuvarlaması, öğrencilerin de ilham kaynağı oldu.

GİRİŞ 07.04.2011 16:40 GÜNCELLEME 07.04.2011 16:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D'de yayınlanan Esra Ceyhan'ın programında bir konuğun kendini yerden yere atması uzun süre gündem olmuş, bu konu Şafak Sezer'in oynadığı Vodafone reklam filmine de ilham kaynağı olmuştu.

İnternete düşen bir görüntü, bu olayın öğrenciler üzerinde nasıl bir etki bıraktığını gözler önüne seriyor. Ne zaman ve nerede çekildiği belli olmayan görüntüde bir öğrenci, bir anda 'Allah' diye bağırarak tahtada yazı yazan öğretmenin önüne kendini atıyor.

Yerde yuvarlanan öğrenci hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşıyor ve olayın şaşkınlğını yaşayan öğretmeni öğrencisini tekmelemeye başlıyor. Bütün bu yaşananları da bir öğrenci cep telefonu kamerasıyla an be an görüntülüyor. Yediği dayakla şaşkına dönen öğrenci, arkadaşların kahkahaları arasında sırasına geçip oturuyor.
                                          

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • mehmet arif ak 14 yıl önce Şikayet Et
    Öğrencide ahlaktan ve terbiyeden eser kalmadı. Durdan, sustan anlamak da yok. Öğrenci öğretmenin pantolunu indirse ceza almıyor. Kimbilir bu tekmeden dolayı öğretmene ne ceza verilecek. Eğitim görmek isteyenle istemeyen aynı okulda. Efendi öğrencilerin eğitm hakkı gasp ediliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mucizevi bitki can suyu olabilir! Dünyadaki pazar 150 milyar doları buluyor
İsrail, açlık silahına sarıldı! Genç, yaşlı dinlemeden katlediyor!