Oflu Ali, Karadeniz fıkralarıyla kırdı geçirdi

'Çok yağmur yağıyor' diye başbakana mektup yazan Rizeliler.. Otomobilin lastiğini egzostan şişiren Bayburtlu ve namazda tek tarafa selam veren Of'lu..

GİRİŞ 25.11.2011 15:34 GÜNCELLEME 25.11.2011 15:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ferhat Esnek'in haberi

Küçükçekmece Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine yardım gecesinde Oflu Ali anlattığı Karadeniz fıkralayla davete katılanlara keyifli anlar yaşattı.

AMATÖRLER MALZEME VE GİYSİ YARDIMI

Spora ilgiyi artırmak ve başarılı sporcular yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla amatör spor kulüplerine destek veren Küçükçekmece Belediyesi bu yıl da ilçede bulunan amatör kulüplere malzeme yardımı yaptı.

İlçede sporun gelişebilmesi için büyük yatırımlar Küçükçekmece Belediyesi, formadan tekmeliğe toplamda 8 bin adet spor malzemesini Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda düzenlenen şölenle dağıttı.
 
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'yle ortaklaşa düzenlenen yemekli toplantıya Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Seymen Gençtürk İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nedim Hayri Eğin, amatör kulüp başkanları, yöneticileri ve sporcular katıldı.



OFLU ALİ GECEYE RENK KATTI

Konuşmaların ardından sahneye Oflu Ali olarak bilinen Ali Öztürk sahneye çıktı. Oflu Ali fıkralarıyla şölene renk kattı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • AFS 12 yıl önce Şikayet Et
    GULDURMEK ICIN BU KADAR KURU SIKILMAZKI. Asagilayici ve gercek disi guldurmek icin uydurulmus fikralar
    Cevapla
  • davut kara 12 yıl önce Şikayet Et
    bu yeni video formatı. bu yeni video formatıyla ne geri gidebiliyoruz ne ileri nede videonun tamamlanıp tamamlanmadığı doğru dürüst anlaşılmıyor lütfen bunu değiştirin...
    Cevapla
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    Ofli. Oflu Ali daha önce Tgrt'de uzunca bir süre Reis'in Takası adlı programı başarıyla sürdürmüştü. Kanal7 acaba bu düzgün ve vicdanlı adamdan yararlanmayı düşünemez mi?( Babamın oğlu da değil,memlemetlim de değil,ama adam..Tek mahzuru Mimiga gibi oflu olması)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunan gazeteci Haber7'ye konuştu! O sorunun çözülmesi birçok kilidi açar
Canlı yayında ‘Arapça’ tartışması! ‘CHP’nin adını bile söyleyemezsin!’