'TMedya Buluşmalarının' ilki gerçekleşti

Küçükçekmece'de "TMEDYA BULUŞMALARININ" ilki Ülke TV Genel yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün katılımı ile gerçekleşti.

'TMedya Buluşmalarının' ilki gerçekleşti
'TMedya Buluşmalarının' ilki gerçekleşti
GİRİŞ 06.04.2016 10:54 GÜNCELLEME 06.04.2016 12:09

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı Tanıtım Medya Birimi tarafından düzenlenen "TMEDYA BULUŞMALARI" programının ilki "Medyanın Algı Yönetimi ve Siyasete Etkisi" konu başlığıyla AK Parti Küçükçekmece ilçe binasında teşkilat mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk'ün konuşmacı olarak katıldığı programın ana teması “Medyanın algı yönetimi toplumu ticari ve siyasi manada nasıl yönlendirdiğiydi. "

Öztürk yapmış olduğu konuşmasında, televizyon, gazete ve radyonun tarihsel gelişiminden bahsetti. Bunların algı ve propaganda amacıyla nasıl kullanıldığını, televizyonun günlük yaşantımızda bizleri nasıl etkilediğini, diziler, filmler ve programlarla insanların siyasi ve ticari manada nasıl yönlendirildiğini örnekleri ile anlattı.

Şer güçleri ve uzantılarının Gezi olayları, 17-25 Aralık ve 7 Haziran öncesi yapmış olduğu yayınlar ile toplumun siyasi algılarıyla nasıl oynadığını ve manipüle ettiğini belirten Öztürk, toplumumuzun eskiye göre olaylara karşı daha duyarlı ve sorgulayan bir yapıda olmasının memnuniyet verici olduğunu beyan etti.

Soru cevap bölümünün ardından AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av.Mustafa KORKUT ve Tanıtım Medya'dan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Selman Enes Yücel'in Hasan ÖZTÜRK’e günün anısına hediye takdim etmesinin ardından program sona erdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar