Başbakan Yıldırım Erdoğan'dan ödül aldı

"Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni"nde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'a ödülünü takdim etti.

GİRİŞ 03.03.2017 23:24 GÜNCELLEME 04.03.2017 10:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeşilay Haftası kapsamında düzenlenen "Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirildi.

BAŞBAKAN YILDIRIM'A ÖDÜLÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

Gecede, uyuşturucuyla topyekun mücadele için, Başbakanlık altında kurulan, Yeşilay'ın da tek sivil toplum kuruluşu olarak yer aldığı Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulunun eylemleri kapsamında; önleme, koruma, tedavi ve operasyon çalışmalarını yakından takip eden, bu alanda Türkiye'de büyük bir yol katedilmesini sağlayan Yıldırım'a ödülü, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takdim edildi.

Ödül takdimi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın uzun yıllara dayanan dostluklarını anlatan bir video gösterildi.

Daha sonra konuşan Erdoğan, "Öncelikle gönüldaşım, yol arkadaşım ve Başbakanımız Binali Yıldırım Beyi bu özel ödüle layık görmeleri sebebiyle, Yeşilay Yönetimini, jüriyi huzurlarınızda şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum." dedi.

Başbakan Yıldırım'dan bir ricası olacağını dile getiren Erdoğan, üç köyün muhtarını, köylerini "sigara içilmeyen köy" noktasına getirdikleri için tebrik ederek, "Başbakanımız o üç köye el atarlarsa, herhalde bu üç köy 300-400'e doğru tırmanmaya başlar." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra ödülü Başbakan Yıldırım'a takdim etti.

YORUMLAR 2
  • YILDIRIM 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğan bey; Sigara ve içki konusunda Belediyeler seçimle geldikleri için hatır gönül ilişkileri sebebi ile Restoran ve Kafelerin işyerlerinin önlerine naylon, ahşap, cam vb şekilde kaçak yapı yapmalarına göz yumuyorlar. Bu iş yerlerinin bina önlerine yaptıkları kaçak yapılarda sigara, içki içiminin birlikte olmasında kolaylık yapıyorlar. İşyerlerinin önlerine yapılan bu yapılar yola yakın olmasından dolayı, gelen geçenler arasında CAZİBE MERKEZİ oluyor, bu şekilde olunca içki ve sigara kolay içiliyor. Belediyeler yerine, VALİLİKLER ve EMNİYET MÜDÜRÜLÜKLERİ BU ŞEKİLDEKİ KAÇAK YAPILARI YIKILMASINI SAĞLASALAR, İçki ve sigara içimi çok aşağılara inecektir. Saygılarımla
    Cevapla
  • YILDIRIM 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğan Bey; Öncelikle İçki ve Sigara konusundaki gayretleriniz için birey olarak size teşekkür ederim. Keşke sigara ve içki konusunda Sizin gösterdiğiniz gayretleri, VALİLİK VE EMNİYET Müdürlükleri daha fazla gayret etseler, inanın bu çabanızın sonucu daha fazla görülecektir. Valilikler ve Emniyet Müdürlükleri Tüm Restoran, Gece Kulübü, Kafe, kahvehaneler gibi yerlere daha sıkı denetim yapsalar, başta sigara ve içki kullanımı son derece azalacaktır. saygılarımla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?