Özel çocukların anneleri doyasıya eğlendi

Avrasya Özel Çocuklar Derneği, Dünya Çalışan Kadınlar Günü nedeniyle özel çocukların (engelli) annelerini Kartal’da güzel ve farklı bir gece düzenleyerek ağırladı.

Özel çocukların anneleri doyasıya eğlendi
Özel çocukların anneleri doyasıya eğlendi
GİRİŞ 09.03.2017 22:03 GÜNCELLEME 09.03.2017 22:03

Avrasya Özel Çocuklar Derneği, Dünya Çalışan Kadınlar Günü nedeniyle Arçelik- Beko- Grundig Mecidiyeköy (Ortaklar) servisi sponsorluğunda özel çocukların (engelli) annelerini Kartal’da güzel ve farklı bir gece düzenleyerek ağırladı.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Programa çok sayıda davetli katılırken bu geceyi farklı kılan özellik ise özel çocuklarını babalarına bırakan annelerin kendilerini özel hissetmeleri ve babaların empati yapmalarını sağlamak oldu.

Bu nedenle zor geçen hayatlarında kendilerini her zaman ikinci planda tutmak zorunda kalan anneler bu geceye şık bir şekilde katıldılar. Anneler kırmızı halıda yürüyerek çiçekler ile karşılandı.

"HAYAL ETTİĞİMİZ TABLO..."

Avrasya Özel Çocuklar Derneği kurucu Aysu Umut  davetlilerle yakından ilgilenirken yaptığı açıklamada “Dernek olarak annelerimiz mutlu ve kendilerini iyi hissederlerse özel çocuklarımızda bir o kadar iyi olacağı düşüncesine sahibiz. Derneğimizi kurarken hayal etiğimiz tablo şuanda gözümün önünde ve buda bizi çok mutlu ediyor.Annelerimiz mutlu olmadığı sürece özel çocuklarımıza verdiğimiz kursların ve etkinliklerin hiçbir önemi yok. Avrasya özel çocuklar derneği olarak aile ve çocuk odaklı kurs ve tedavi prensiplerini ortak yürütmeyi ön görmekteyiz.” şeklinde konuştu.

"BU DÜNYAYI ENGELSİZ BİRLİKTE YAŞAMAYI ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Avrasya Özel Çocuklar Derneği Başkanı Pirman Hacıbektaşoğlu ise “Biz hayallerini değiştirmek zorunda kalan ebeveynler olarak yeni hayallerimizi kurup çocuklarımızla bu yolculuğu en güzel şekilde yürümeyi hedefleyen anneleriz. Bu yolda karşılaştığımız yol arkadaşlarımız ile bu dünyayı engelsiz birlikte yaşamayı öğrenmeye çalışıyoruz “ dedi. 

Avrasya Özel Çocuklar Derneği İdari İşler Koordinatörü Filiz Tomar geceyle ilgili yaptığı konuşmada “Özel çocuklarımızın annelerini bir gece de olsa kendilerini çok özel hissetmeleri için bu yemeği düzenledik özelikle çocuklara babalarının bakmasını istedik ve empati kurmalarına aracı olduk. Sanatçı dostlarımızı da davet ederek annelerimize bu anlamlı günde daha da anlam katmak istedik.İdari işler koordinatörü olarak bu organizasyona destek veren Arçelik- Beko- Grundig Mecidiyeköy (Ortaklar) servisi, Sayın Ahmet Ekenkol'a, Özgür Irmak ve Hacettepe Ortez Proteze, askıda bilet ile organizasyonumuza destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 Gecede özel çocukların anneleri doyasıya eğlenirken programa katılan eski manken oyuncu Arzu Yanardağ, Oyuncu Funda İlhan, yapımcı Ceyda Zengin,Yönetmen Ahmet Yılmaz, kadınların bu özel gününe katılarak destek verdiler.

Oldukça renkli ve güzel geçen gecede özel çocuk anneleri bu nefis geceden dolayı Avrasya Özel Çocuklar Derneği yönetimine teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!