Suriye'den kan donduran iki saldırı anı

Suriye'den insanı dehşete düşüren yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken bombalara hedef olan grup ile paraşüt bombası ile vurulan evden yükselen feryatlar kan dondurdu.

GİRİŞ 14.04.2013 10:00 GÜNCELLEME 14.04.2013 13:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Abdurrahman Koç'un haberi

Suriye'de muhaliflerle çatışan Beşşar Esed güçlerine ait bombardımanların ardı arkası kesilmiyor.  Sivilleri vurmaktan zerre çekinmeyen askerler, kadın çocuk, yaralı demeden saldırmaya devam ediyor.

YERLEŞİM YERLERİNE ATILAN PARAŞÜT BOMBASININ YAŞATTIĞI DEHŞET ANI

Suriye'de Esed'in askerleri tarafından sivillerin yaşadığı yerleşim yerlerinin üzerinde uçaklardan bırakılan paraşüt bombalarının yaşattığı dehşet anı saniye saniye kameralara yansıdı.

İdlib kentini paraşüt bombasıyla vuran Beşşar Esed güçlerinin hedefinde sivilleri vardı. Uçaklardan düşen bir bomba hiç bir şeyden habersiz evlerinde oynayan çocukların bulunduğu odaya düştü. Evinin üzerine düşen paraşüt bombası ile gözlerinin önünde çocuklarını kaybeden annenin çığlıkları yürekleri dağladı.

Esed'e lanetler okuyan anne, etrafındaki insanlardan yardım istese de artık çok geçti.

ARKADAŞINA YARDIM ETMEK İSTERKEN CANLARINDAN OLDULAR

Bombalı saldırının hedefi olan araçta vücudu tamamen yanmış vatandaşı çıkararak müdahale etmeye çalışan siviller, ikinci saldırıda bombaların hedefi olan sivillerin görüntüsü dehşete düşürdü.

Video paylaşım sitesi üzerinden yayınlanan görüntülerde yerde yatan yaralıya panik içinde yardım etemeye çalışan üç kişinin acımasızca hedef alınması görülüyor. Bombalı saldırıda görüntüler kaydeden kişinin de hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

İşte Suriye'deki vahşetin akıllara durgunluk veren yeni görüntüleri:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Murat Bingol 11 yıl önce Şikayet Et
    al benden o kadar... sayin basbakanimiz, vur de vuralim..ol de olelim.. icimiz parcalaniyor...Rabbim bize yardim eder suphesiz..
    Cevapla
  • FUAT KOCA 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RIZASI İÇİN SEYİRCİ KALMAYIN SAYIN BAŞBAKAN. mubarek günler yüzüsuyu hümetine ,allah rızası için seyirci kalmayın sayın başbakan , görüntüler içimizi acıtıyor.
    Cevapla
  • Skywolf 11 yıl önce Şikayet Et
    Hergün . Suriye içinde yaklaşık 400 nokta Rusyadan satın alınan paraşüt bombalarıyla vuruluyor.Bu bombaların askeri hedefi yok, amaç tamamen karmaşa yaratmak, korku salmak ve zarar vermek..Hergün bu bombalar onlarca çocuğu, kadını, yaşlıyı parçalara ayırıp şehit ediyor.
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 11 yıl önce Şikayet Et
    vur de vuralım, öl de ölelim. artık bu vahşete zulme tehammul edecek hal kalmadı bende sayın başbakanım.. suriyede masum canlar, çocuklar ölürken biz rahat olamayız . zulmü yapanlarda, destek veren o ülkelerde bir gün mutlaka cezasını bulacak, hesap vercek. ey hat artık bitir zulmü.
    Cevapla
  • Salih 2 11 yıl önce Şikayet Et
    Makam uğruna. Kendisine karşı olan herkesi gözden çıkarmış durunda. Binlerce insanın katili oldu, göreceğiz inşAllah sonu hangi zalimin âkibetine benzeyecek. Allah tez zamanda hak ettiği âkibete uğratsın...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!