Küçücük çocukları böyle tutukladılar İZLE

İsrail askerleri, en ufak bir suçta Filistinlileri sorgusuz sualsiz tutuklamaya devam ediyor. Bu defa ki tutuklamalar Batı Şeria'daydı.

GİRİŞ 02.05.2013 13:34 GÜNCELLEME 02.05.2013 14:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Abdurrahman Koç'un haberi

Kendilerini 'Yerleşimci Karşıtı' olarak tanıtan Filistinli bir grup, İsrail askerlerinin El-Halil kentindeki çocukları tutuklarken çekilen görüntüleri internette paylaştı.

Aralarında yaşı 7'yi geçmeyen çocukların da bulunduğu Filistinli gençlerin annelere askerlere dirense de işe yaramadı. Anne çaresiz bir şekilde çocuklarının götürülüşünü izledi.

Çocuklarının götürüldüğünü gören baba ‘oğlumu bırakın' diye bağırdı. Askerler bu tepki karşısında babayı da gözaltına aldı.

Geçen haftalarda İsrail askerleri yine aynı şekilde El-Halil kentinde gece yarısı evlere baskın düzenlemiş, 10 Filistinli çocuğu gözaltına almıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • nejlet sezgin 10 yıl önce Şikayet Et
    YETER YETER YETER . bizden adam olmaz. biz helan ahmet böyle demiş cavit yan bakmış ziya şunu yapmış onlar yapmış bunlar yapmış yapmış yapmış yapmış yapmışız yapmışlar yapacaklar. biz bunları yaparken lanetli topluluğun neler yaptığı resmen gözümüze sokulur gibi gösteriliyor ve izliyoruz ama yine aynı alıştık böyle olmasınakötü olan herşeye alıştık allah sonumuzu hayırlı imanlı fikirli şuurlu güçlü eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı