Mısır'da geçici hükümet acilen toplanacak

Mısır'da darbenin ardından iş başına getirilen geçici hükümetin, başkent Kahire'deki son gelişmelerle ilgili acilen toplantı yapacağı belirtildi.

Mısır'da geçici hükümet acilen toplanacak
Mısır'da geçici hükümet acilen toplanacak
GİRİŞ 14.08.2013 12:05 GÜNCELLEME 14.08.2013 12:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mısır'ın başkenti Kahire'deki Adeviye Meydanı'na yönelik müdahalenin ardından Müslüman Kardeşler'in (İhvan) önde gelen birçok üyesinin tutuklandığı belirtildi. İçişleri Bakanlığı yetkilisi Abdülfettah Osman, özel CBC televizyonuna yaptığı açıklamada, "İhvan'ın bazı liderlerini tutukladık ama isim vermek için henüz erken." dedi.

Mısır televizyonu, güvenlik güçlerinin başkent Kahire'de devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarlarının oturma eylemi yaptığı 2 büyük kampın içine kadar girdiğini duyurdu.

Kahire'de demokrasi yanlılarının üzerine ateş açılması ülke genelinde halkı sokaklara döktü. Darbeyle devrilen Müslüman Kardeşler'i destekleyen gruplar, Akdeniz kıyısındaki İskenderiye'de yolları kapattı. Süveyş'te de insanların meydanlara akın ettiği belirtildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 5
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    HAKKI COŞKUN MALESEF ÖYLE. Başkalarının zağarlığını yaparak onlardan aldığı cesaret ve emirle halkına katliam yapanlar bunu KAHRAMANLIK GÖRÜYOR.Yani zamane firavunları.Sisi ve avanesi millet düşmanlarına Allah lanet etsin
    Cevapla
  • hakkı coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    kendi halkına kıyarak kahramanlaşmak. kendi halkına kıyım yaparak koltukta az bir zaman kalmak ve öyle anılmak
    Cevapla
  • erol çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    dabeci sisi. Ey müslümanlara zulmeden sisi ve yandaşları Rabbimin ilahi adaleti mutlaka sizi bulacak.kime hizmet ediyorsunuz
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    HALKA GÜÇ YETİREMEDİLER ANLAŞILAN. Çocuk-çoluk kadın ve yaşlılar dahil kendi silahsız masum halkına güç yetiremeyen KAHRAMANLAR,yeni bir kahramanlık örneği gösterip Amerika-İsrail-Batı güçlerinden yardım isterlerse şaşmayın.Anlaşıldı ki lanet olası darbeciler alçaklıkta sınır tanımıyorlar.
    Cevapla
  • Üzeyir ARI 10 yıl önce Şikayet Et
    MISIR'DA HÜKÜMET YOK.... siyonizmin ve emperyalizmin KÖLESİ olan DARBECİLER yani KATİLLER var...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak